Μυστήριο καλύπτει το μέλλον των Pussycat Dolls




Το Βρετανικό γκρούπ, το οποίο έχει απασχολήσει τα media περισσότερο για τις ίντριγκες και τις πολεμικές των μελών του παρά για τη δουλειά και τους δίσκους του, οδεύει προς τον αμετάκλητο χωρισμό.



Η πέτρα του σκανδάλου, Nicole
Η πέτρα του σκανδάλου, Nicole
Οι σχέσεις μεταξύ των κοριτσιών πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο και για να ακριβολογούμε, οι σχέσεις της Nicole Scherzinger με τις υπόλοιπες έχουν διακοπεί δια παντός.

Από μία πηγή διέρρευσε πως: «Έχουν πόλεμο, το συγκρότημα έχει διαλυθεί. Καμία από τις άλλες κοπέλες δεν μιλάει με την Nicole, γιατί πιστεύουν ότι τους έκλεψε την δόξα και τις παράτησε για να κάνει solo καριέρα».

Σε αντίθεση όμως με όλα αυτά, ο ιδρυτής και manager του γκρουπ, Robin Antin, διαψεύδει κάθε υπόθεση για τη διάλυσή του : «Οι Pussycat Dolls είναι μαζί και δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στις φήμες που κυκλοφορούν. Τα κορίτσια είχαν πάντα καλές σχέσεις με τη Nicole, η οποία ήταν και είναι μια ισχυρή δημιουργική δύναμη του γκρουπ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...