Pamela Anderson: «Δεν χρωστάω τίποτα»




Μετά από όλο τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της και την οικονομική της κατάσταση, η διάσημη ηθοποιός διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

«Όλα αυτά που λένε είναι σκουπίδια», δήλωσε η ίδια το Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι. Για την ακρίβεια, η σεξοβόμβα εξήγησε πως έχει μια αρκετά μεγάλη περιουσία στην πατρίδα της: «Έχω ένα υπέροχο σπίτι στον Καναδά και ένα μαγαζί. Αυτό θα είναι κάτι σαν άσυλο για εμένα. Βασικά σκέφτομαι να φύγω από το Λος Άντζελες και να μετακομίσω μόνιμα στον Καναδά».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο βγήκαν στην επιφάνεια αναφορές που έλεγαν ότι τα χρέη της Pammie ξεπερνούσαν το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Εκείνη αργότερα διέψευσε τις φήμες, ισχυριζόμενη ότι δεν χρωστάει τίποτα, απλά βρίσκεται σε μια μικρή διαμάχη με τους κατασκευαστές του σπιτιού της που ανακαινίζει στο Malibu. Μάλιστα, είπε πως μένει στο τρέιλερ μέχρι να τελειώσει η ανακαίνιση και ότι μετά θα επιστρέψει στο άνετο σπιτάκι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...