O ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΥ "ΧΑΘΗΚΕ"



Μία εκτενή συνέντευξη έδωσε στο μεσημεριανό «Κους Κους» του Alpha ο Σπύρος Καρατζαφέρης.Μεταξύ άλλων, ο επί χρόνια εκδότης αναφέρθηκε στα δύσκολα στιγμές που πέρασε με τη μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη η υγεία του, προσπαθώντας επί πέντε χρόνια να ανακαλύψει την ασθένεια που βασάνιζε τα πόδια του. Τελικά, καταφεύγοντας στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία, οι γιατροί εντόπισαν το πρόβλημα του και μετά από μία πολύ σοβαρή επέμβαση τον βοήθησαν να το ξεπεράσει γυρνώντας στην Ελλάδα υγιής. 

Μιλώντας για τα δημοσιογραφικά ελληνικά δεδομένα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «το 98% των εφημερίδων είναι ζημιογόνες και ζουν από χρήματα κάτω από το τραπέζι αφού καταφέρνουν και επιβιώνουν». Με πικρία αποκάλυψε δε, πως έχασε περιουσίες ολόκληρες στα εκδοτικά του τολμήματα, εξαιτίας του «πολιτικού» κυρίως πολέμου που δεχόταν. Όντας καλά πια στην υγεία του και αρκετά απομονωμένος από τη μεγάλη του αγάπη τη δημοσιογραφία, συνεχίζει αυτό που έκανε και αμέσως μόλις γύρισε από την Γαλλία: βοήθα τα παιδιά του στο εστιατόριο και καφέ που διατηρούν στη Νέα Σμύρνη στη θέση του… μπουφετζή και ενίοτε του τσεκαδώρου! Σίγουρα, έπειτα από πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, κάτι θα λείπει από τη δημοσιογραφική ζωή της πόλης χωρίς τον Σπύρο Καρατζαφέρη που ο ίδιος δηλώνει χαριτολογώντας «δε γυρνώ γιατί δε με θέλουν. Γέρασα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...