«Ζωντανά» στο MEGA το Ουκρανία-Ελλάδα!


Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών ανάμεσα στους υπευθύνους του ''μεγάλου καναλιού'' και τους Ουκρανούς. Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας από το Ντόνετσκ την καθοριστική μάχη της Εθνικής ομάδας με...



...αντίπαλο την Ουκρανία για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA την Τετάρτη, 18/11 στις 20:00.

Γκαλίτσιος: «Θα πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Αισιοδοξία και πίστη στην πρόκριση εξέφρασαν τα δύο νέα πρόσωπα στην Εθνική Ελλάδας, Γιώργος Γκαλίτσιος και Γιώργος Τζαβέλλας. «Θα πάρουμε αυτό που θέλουμε», τόνισε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, ενώ ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου δήλωσε: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την κλήση μου». Ελπίδες για Αβραάμ Παπαδόπουλο που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ντόνετσκ.

Με δύο νέα πρόσωπα που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην Εθνική Ανδρών, θα ταξιδέψει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην Ουκρανία. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος και ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν μπορούσαν να κρύψουν το ενθουσιασμό τους για αυτήν την εξέλιξη και με δηλώσεις του εξέφρασαν την άποψη ότι η ομάδα είναι σε θέση να πάρει την πρόκριση μέσα στο Ντόνετσκ. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων», Γιώργοςς Γκαλίτσιος, δήλωσε: «Είναι τιμή μου η πρόσκληση στην Εθνική ομάδα, όπως για κάθε ποδοσφαιριστή. Ελπίζω και πιστεύω ότι την Τετάρτη θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στην Ουκρανία και θα πανηγυρίσουμε την πρόκρισή μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010».

Από τη μεριά του, ο άσος του Πανιωνίου είπε: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Αισθάνομαι την υποχρέωση να δικαιώσω την επιλογή που έγινε στο πρόσωπό μου και θα κάνω τα πάντα γι΄ αυτό».

Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς του Ότο Ρεχάγκελ, που θα αναχωρήσουν για Ουκρανία. Στην αποστολή για το καθοριστικό παιχνίδι στο Ντόνετσκ συμμετέχουν οι Σηφάκης (Άρης), Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Μόρας (Μπολόνια), Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Παπασταθόπουλος (Τζένοα), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Τζιόλης (Παναθηναϊκός), Μάκος (ΑΕΚ), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Πλιάτσικας (Σάλκε), Νίνης (Παναθηναϊκός), Χαριστέας (Νυρεμβέργη), Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός), Γκέκας (Λεβερκούζεν), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Γκαλίτσιος (Ολυμπιακός) και Τζαβέλας(Πανιώνιος).

http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...