Η Mariah κατανοεί την Rihanna




Την συμπόνια της για την Rihanna, η οποία κακοποιήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown, εξέφρασε η Mariah Carey, γιατί και η ίδια είχε βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση.

Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι είχε πέσει θύμα ψυχολογικής βίας σε μια από τις προηγούμενες σχέσεις της. Η Mariah, που είναι παντρεμένη με τον 29χρονο τραγουδιστή Nick Cannon, μίλησε για τις οδυνηρές στιγμές που έχει περάσει και για το πόσο πολύ κατανοεί την 20χρονη Rihanna.

«Συναισθηματικά, εγκεφαλικά, με όλους τους τρόπους. Είναι τρομακτικό. Όταν μπλεχτείς σε μια τέτοια κατάσταση αισθάνεσαι παγιδευμένος και δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα», εξήγησε η ίδια.

Σε συνέντευξή της διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν έγκυο: «Θα ήταν το ωραιότερο πράγμα στην ζωή μου, αλλά προς το παρόν θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου και στην ταινία όπου θα πρωταγωνιστήσω. Δεν θέλω να αποκτήσω παιδί και να το μεγαλώσει μια νταντά. Δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...