MΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ALTER ΛΕΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ


Τίτλοι τέλους θα πέσουν όπως όλα δείχνουν στην εκπομπή της Βάσιας Λόη πριν τις αρχές του νέου έτους. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ικανοποιούν τους υπευθύνους του σταθμού και σκέφτονται να μεταθέσουν την εκπομπή και να την κάνουν εβδομαδιαία. Μειώνοντας έτσι το κόστος της εκπομπής ακόμα και εάν δεν ανεβάσει νούμερα στον πίνακα της agb σίγουρα θα είναι καλύτερα για τους ίδιους και τις τσέπες τους κυρίως!!!!!


Δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμα για τους πολυπληθείς συνεργάτες της εκπομπής και κυρίως για όσους ήρθαν φέτος στο κανάλι αλλά φανταζόμαστε ότι κάποιοι θα την πληρώσουν. Όμως οι ανόητοι υπεύθυνοι που κόλλησαν την μια μεσημεριανή εκπομπή πίσω από την άλλη θα μείνουν στο απυρόβλητο. Θεωρούμε ότι η Λόη τα πάει πολύ καλά παρόλλο που είναι αναγκασμένη να παίζει τα ίδια θέματα που έχουμε δει λίγο πιο πριν και στην Φαίη Σκορδά, τι να κάνει άλλωστε μεσημεριανό της έδωσαν να κάνει και μάλιστα παρά την ενδυνάμωση του πάνελ της με την κυρία Παλαιτσάκη εμάς ο Χάρης Λεπιδάκης μας λείπει το ίδιο φανταζόμαστε και στους τηλεθεατές που τον είχαν ταυτίσει με την συγκεκριμένη εκπομπή και με την Βάσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...