KONΤΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

«Υποδιεύθυνση προστασίας της δημοκρατίας» ή αλλιώς το φακέλωμα!

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Νοεμβρίου 28, 2009

Τη σύσταση νέας υπηρεσίας για την αντιμετώπιση “ακροδεξιών ομάδων” συστήνει ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ κ. Χρυσοχοίδης

Και με κρατική βούλα πλέον το φακέλωμα και η δίωξη της Εθνικιστικής πολιτικής δράσης. Απίστευτο και όμως ελληνικό. Ο Υπουργός συστήνει ολόκληρη υπηρεσία για την παρακολούθηση ενός πολιτικού χώρου. Φυσικά και σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι πρόσφατες ψευδολογίες των αναρχοκομμουνιστών (Ν. Κόσμος κ.λ.π.). Λες και οι «ακροδεξιοί» (εθνικιστές) είναι αυτοί που έχουν σχέσεις με την τρομοκρατία, λες και οι «ακροδεξιοί» είναι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, λες και οι «ακροδεξιοί» πίσω από την ανωνυμία τους εγκληματούν εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Είναι βεβαίως γνωστό πως οι αρχές εδώ και πόσα χρόνια έχουν βάλει στο «μάτι» τον Εθνικισμό ως το μεγαλύτερο κακό που υπάρχει στη χώρα μας. Αυτούς που αγωνίζονται για μια Ελλάδα ελεύθερη και εθνικά υπερήφανη . Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια όμως όπως λέει ο σοφός Λαός μας.  Δεν φοβούμαστε, ούτε λυγίζουμε. Όσο κράτος και παρακράτος μας πολεμούν τόσο περισσότερο πεισμώνουμε. Γιατί η πίστη μας είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά. Γιατί εμείς λέμε την αλήθεια. Και με αυτή θα νικήσουμε, όσα φακελώματα, όσες παρακολουθήσεις όσες στημένες κατηγορίες και όσες απαγορεύσεις μας προσάπτει το σύστημα. Ασυμβίβαστοι ως τη Νίκη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Αυτά γράφει η ηλεκτρονική εφημερίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η δική μας άποψη είναι ότι πρέπει να τιμωρούνται όλες οι παράνομες ενέργειες από όπου και εάν προέρχονται. Οι Ιδέες όμως δεν φυλακίζονται κύριε Υπουργέ. Εάν μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χτυπάνε λαθρομετανάστες ή Αριστεριστές τότε πρέπει να τιμωρούνται όπως και το αντίστροφο. Αλλά να θέτουμε σε παρακολούθηση όσους δηλώνουν Εθνικιστές είναι παράλογο τελείως. Άλλωστε τα επόμενα χρόνια οι Εθνικιστές θα πολλαπλασιαστούν και ίσως τότε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που τώρα κάποιοι την λένε ΣΥΜΜΟΡΙΑ να έχει μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ίσως να δημιουργηθεί κάποιο άλλο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ που να κάνει την διαφορά. Κύριε Υπουργέ ελπίζουμε να φακελώνεται και τους Τρομοκράτες που στην Χώρα μας είναι ή δηλώνουν ΟΛΟΙ Αριστεροί!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...