Συμπρωταγωνίστριες Kidman και Paltrow


Η Nicole Kidman και η Gwyneth Paltrow θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία "The Danish Girl", το σενάριο της οποίας διερευνά την πορεία ενός ζευγαριού, όπου ο σύζυγος αλλάζει φύλο.Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του David Ebershoff για την εμπειρία του Einar Wegener και της συζύγου του Greta. Ο Einar άρχισε να μεταμορφώνεται όταν η σύζυγος του, ζωγράφος πορτρέτων, του ζήτησε να ποζάρει για ένα πίνακα γιατί δεν είχε γυναικείο μοντέλο. Ο Einar άρχισε σταδιακά να μεταμορφώνεται σε Lili φορώντας φορέματα, μεταξωτές κάλτσες και γυναικεία παπούτσια.

Στην ταινία το ρόλο του Einar θα ερμηνεύσει η Nicole Kidman και την Greta θα υποδυθεί η Gwyneth Paltrow. Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Thomas Alfredson.

Ο Einar υπεβλήθη τελικά σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου και η Greta έμεινε δίπλα του σε όλη αυτή τη διαδικασία στηρίζοντας τον, αλλά τελικά τον άφησε να φύγει γιατί συνειδητοποίησε ότι ο άνδρας που παντρεύτηκε δεν υφίστατο πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...