Στην κουζίνα και η Jessica




Η ημέρα των Ευχαριστιών είναι μεγάλη γιορτή για τις Η.Π.Α και κάθε χρόνο όλοι οι Αμερικάνοι τηρούν τα ήθη και τα έθιμα, όπως προστάζει η παράδοση. Έτσι, λοιπόν, και η Jessica Alba μαγείρεψε την παραδοσιακή γαλοπούλα για την οικογένειά της.

Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Cash Warren, και την μόλις 17 μηνών κορούλα τους, πέρασαν την βραδιά στο σπίτι των γονιών της, ενώ η Jessica ανέλαβε όλες τις ετοιμασίες για το εορταστικό τραπέζι. Η ίδια αποκάλυψε: «Έφτιαξα την γαλοπούλα φέτος. Η μητέρα μου το ανέθεσε σε μένα».

Η Jessica δεν ήταν η μόνη celebrity που βρέθηκε στην κουζίνα χθες το βράδυ. Η Mariah Carey μαγείρεψε για τον σύζυγό της, Nick Cannon, ο οποίος παραδέχτηκε ότι του άρεσε πολύ το φαγητό.

Τέλος, και η Lindsay Lohan επισκέφθηκε την οικογένειά της και μπήκε στην κουζίνα για φιλανθρωπικό σκοπό, με τη βοήθεια της μαμάς της και της μικρότερης αδερφής της, Ali.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...