H Έλενα που δεν ήταν Έλενα, αλλά βαρύμαγκας

Που να ξερε ο καημένος ότι θα παντρευόταν τρανσέξουαλ


Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε στη Μαγνησία το 2003. «Τότε εργαζόμουν στο Βόλο και έμενα δίπλα ακριβώς από το κατάστημα που διατηρεί η οικογένεια της Ελενας και στο οποίο εκείνη εργαζόταν. Την έβλεπα λοιπόν καθημερινά και είχα εντυπωσιαστεί από την εμφάνισή της. Επίσης το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερή μου κατά εννέα χρόνια δεν με είχε απασχολήσει καθόλου. Αρχίσαμε να βγαίνουμε, αναπτύξαμε σχέση και το 2005 παντρευτήκαμε...


με πολιτικό γάμο» λέει στην «Εspresso» ο 29χρονος, ενώ ερωτηθείς για το αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη σεξουαλική τους ζωή, τονίζει:

«Απολύτως κανένα, γιατί προφανώς είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Γνώριζα βέβαια εξαρχής ότι δεν έχει έμμηνο ρύση και ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, αλλά πού να το φανταστώ, αφού μου είχε πει ότι αντιμετώπιζε κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα. Μάλιστα το 2004 ή το 2005 είχε γίνει κάποιο ανώνυμο τηλεφώνημα στην οικογένειά μου, που διαμένει επίσης σε κάποια περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά βέβαια κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τότε τη βασιμότητά του. “Πείτε στο παιδί σας να φύγει από αυτήν, γιατί δεν είναι γυναίκα αλλά άντρας” είχε πει κάποιος στους γονείς μου, αλλά κανείς μας δεν έδωσε σημασία».

Η Ελενα, όπως λέει ο σύζυγός της, είναι παιδί χωρισμένων γονιών και έχει δύο αδέρφια. Οταν ήταν στο Βόλο, είχε σπουδάσει συντηρήτρια έργων τέχνης σε κάποιο ΙΕΚ. «Μετά το γάμο μας ήρθαμε στην Αθήνα. Η Ελενα δεν εργαζόταν, ούτε είχε άλλους πόρους -τουλάχιστον έτσι ήξερα εγώ- και ζούσαμε με 1.000 ευρώ το μήνα, δηλαδή με το δικό μου μισθό. Πριν από οκτώ μήνες τής πρότεινα να ξεκινήσουμε προσπάθειες για να αποκτήσουμε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Εκείνη τότε θυμήθηκε τον γυναικολόγο που, όπως μου είπε, τον γνώριζε από παλιά, καθώς ήταν ο προσωπικός γιατρός της φίλης της της Ευαγγελίας, όπως τη φωνάζουνε. “Αυτός θα μας βοηθήσει να κάνουμε παιδί” μου είπε και έκτοτε τον συναντούσε συνεχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...