H Νicole Ritchie στον εισαγγελέα




Για το ατύχημα που είχε πριν από δύο μήνες από τους δημοσιογράφους, Eduardo Arrivabene και Ivon Miguel, μίλησε η διάσημη Nicole Richie, χθες, στο δικαστήριο ενώπιον του εισαγγελέα.

Η 28χρονη Nicole δήλωσε ότι οι συγκεκριμένοι άνδρες την παρακολουθούσαν επί μήνες, όταν στις 5 Οκτωβρίου την «έκλεισαν» με το αυτοκίνητό της, προκειμένου να τραβήξουν κάτι πλάνα με αποτέλεσμα να τρακάρει χωρίς, ωστόσο, να τραυματιστεί.

«Πήγαινα στη μητέρα μου για φαγητό, όταν άρχισαν να με κυνηγούν οι δημοσιογράφοι. Ενώ προσπαθούσα να τους αποφύγω, έρχεται ένα αυτοκίνητο και με χτυπάει στα δεξιά μου. Ευτυχώς, δεν είχα τα παιδιά μου μέσα. Θα μπορούσαν να είχαν χτυπήσει άσχημα».

Ο Εισαγγελέας δεν όρισε κάποια ποινή στους εν λόγω δημοσιογράφους, μόνο κάποια περιοριστικά μέτρα, εκ των οποίων ένα ήταν να μην πλησιάζουν την Nicole και τα παιδιά της σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...