Τατιάνα-Νικόλαος:στην Αθήνα for business and pleasure


Τατιάνα-Νικόλαος:στην Αθήνα for business and pleasure

Ο πρίγκιπας Νικόλαος το τελευταίο διάστημα δεν λείπει από το πλευρό της αγαπημένης του καλλονής Αμερικανίδας Τατιάνας Μπλάτνικ, η οποία εργάζεται -όπως όλοι οι κοινοί θνητοί- για να εξασφαλίσει τα προς το ζην στις δημόσιες σχέσεις του οίκου μόδας της διάσημης Αμερικανίδας designer Diane Von Furstenberg.


Ο Νικόλαος που από τα γεννοφάσκια του πρωταγωνιστεί σε «γαλαζοαίματα» κοσμικά πάρτι, φιλανθρωπικά γκαλά, γάμους και βαπτίσεις αναδεικνύεται σε number one συνοδό,όσον αφορά στο image και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της συντρόφου του.
Το απέδειξε στο θέατρο «El Canal» της Μαδρίτης στην  απονομή των βραβείων μόδας του περιοδικού «Telva», όπου η Αμερικανίδα designer Diane Von Furstenberg τιμήθηκε για την προσφορά της. Εκεί ο Νικόλαος έδωσε ρεσιτάλ κομψό τητας και class συνοδεύοντας την Τατιάνα του, την οποία μάλιστα γνώρισε και στην αγαπημένη του εξαδέλφη πριγκίπισσα Ινφάντα Ελένα.
Το επόμενο επαγγελματικό ταξίδι του ζεύγους έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Δεκεμβρίου στην Αθήνα, καθώς η Diane Von Furstenberg, η οποία με το θρυλικό wrap dress της ανέδειξε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τη δύναμη και την ελευθερία της γυναικείας θηλυκότητας, είναι προσκεκλημένη του επιχειρηματία Αρη Ρακά που αντιπροσωπεύει τα ρούχα της στην Ελλάδα.Το πρόγραμμα της διάσημης σχεδιάστριας, της P.R. woman Τατιάνας, και του συνοδού της Νικόλαου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επισκέψεις στις μπουτίκ «Furstenberg» στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά και φυσικά όλοι τους θα δώσουν το «παρών» στην επίδειξη μόδας «Oasis» της Diane για την κολεξιόν Ανοιξη 2010, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» της οικογένειας Εφραίμογλου στις 2 Δεκεμβρίου.
Από τώρα, όπως πληροφορούμαστε, δίνεται μάχη στους κοσμικούς κύκλους προκειμένου να εξασφαλίσουν όχι απλώς μια πρόσκληση για το show, αλλά και τις περίοπτες θέσεις στην πρώτη σειρά για να θαυμάσουν οι wannabe κοσμικές κυρίες τα μοντελάκια και τον γοητευτικότατο ομολογουμένως Νικόλαο, τον οποίο ονειρεύονται πολλές... Το ωραίο ζευγάρι που ήδη μετρά πέντε χρόνια σχέσης θα συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα με στιγμές ξεκούρασης και glam διασκέδασης.
Μεταξύ άλλων, φημολογείται ότι θα παρευρεθεί στον φιλανθρωπικό χορό της ΕΛΕΠΑΠ λόγω της στενής φιλίας του Νικόλαου με την Ηρώ Κόβα και θα ξεσαλώσει στα μπουζούκια με την Αννα Βίσση και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Μάλιστα ο σαραντάρης πλέον πρίγκιπας που τελικά έσβησε τα κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων του στο Λονδίνο θα γιορτάσει την ονομαστική του εορτή στις 6 Δεκεμβρίου στην Αθήνα με τους στενούς του φίλους Νίκο Νοτιά και Νίκο Θανόπουλο. Οσον αφορά στη σχεδιάστρια Diane Von Furstenberg, η συλλογή της περιλαμβάνει είδη ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, καλλυντικά, αρώματα και κοσμήματα σε συνεργασία με τον οίκο Η. Stern, τα οποία διατίθενται και στις 22 DVF boutiques της σε όλο τον κόσμο από τη Νέα Υόρκη και το L.A. έως το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και τη Μόσχα.
Τον Ιούνιο του 2005 η Von Furstenberg βραβεύτηκε με το Lifetime Achievement Award από το Συμβούλιο των Αμερικανών Σχεδιαστών Μόδας για την επίδραση και τη συνεισφορά της στη βιομηχανία της μόδας και έναν χρόνο αργότερα εξελέγη πρόεδρος του Συμβουλίου αξίωμα που διατηρεί μέχρι σήμερα.
Παράλληλα, είναι μέλος σε πολλούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ιδρύματα, μεταξύ των οποίων στο διεθνές δίκτυο για την ηγεσία των γυναικών Vital Voices, της οργάνωσης με στόχο την εκπαίδευση και την ενίσχυση ανερχόμενων γυναικών επιχειρηματιών και ηγετών σε ολόκληρο τον κόσμο.
ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...