Ντούνγκα: «Θα καταγγείλουμε στην FIFA τη Ρόμα»




Πνέουν τα μένεα κατά της Ρόμα στην Εθνική Βραζιλίας για την απόφαση των «τζιαλορόσι» να μην επιτρέψουν στον Ζουάν να αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό της με την Αγγλία.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο τεχνικός της «σελεσάο», Κάρλος Ντούνγκα, η βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα υποβάλει καταγγελία στην FIFA για αυτή την κίνηση του ιταλικού συλλόγου.

«Πρέπει να γίνει καταγγελία στη FIFA για το θέμα του Ζουάν, επειδή η Ρόμα δεν τον έθεσε στη διάθεσή μας. Ο Κανονισμός της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι ξεκάθαρος σ` αυτές τις περιπτώσεις, καθώς ακόμα και αν ο παίκτης είναι τραυματίας πρέπει να δώσει το παρών στο προπονητικό κέντρο.

Όμως, η ομάδα δεν άφησε τον Ζουάν να έρθει και τώρα πρέπει να λογοδοτήσει», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας και κατέληξε:

«Η Βραζιλία έχει κατακτήσει πέντε Παγκόσμια Κύπελλα και αξίζει περισσότερο σεβασμό. Είναι απαράδεκτο μια ομάδα να εμποδίζει έναν παίκτη να πηγαίνει στην Εθνική του. Υπάρχει μια ιεραρχία. Πρέπει να μας σέβονται και θα τους σεβόμαστε και εμείς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...