Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά…




Με την άφιξή της στο αεροδρόμιο του Heathrow στο Λονδίνο, έπεσε μούρη με μούρη με έναν παλιό της έρωτα. Η Jennifer Aniston ταξίδευε από Λος Άντζελες προς Λονδίνο και, μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, είδε μπροστά της τον πρώην σύντροφό της, Orlando Bloom.



Η Jennifer με τον Orlando και την Aleen στο αεροδρόμιο
Η Jennifer με τον Orlando και την Aleen στο αεροδρόμιο
Το ζευγάρι, το οποίο ήταν μαζί στο παρελθόν, κράτησε τις σχετικές αποστάσεις, για να μην τους φωτογραφίσει κάποιος παπαράτσι. Όμως, από όσο φάνηκε, δεν ήταν και τόσο τυχαία η συνάντησή τους, καθώς περπάτησαν μαζί μέχρι το χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου και στέκονταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Επίσης, μαζί τους ήταν και η κοινή τους μάνατζερ, η Aleen Keshishian.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια, παρόλο που ο ηθοποιός είχε σχέση με μια άλλη κοπέλα, δεν σταμάτησε ποτέ να έχει επαφές με την Jennifer. Το ζευγάρι εθεάθη πέρυσι σε ένα εστιατόριο, σε πολύ προσωπικές στιγμές, γεγονός που τότε είχε αναζωπυρώσει τις φήμες για επανασύνδεση.

Παρά τη «φιλική» τους συμπεριφορά, οι εκπρόσωποι της ηθοποιού αρνούνται πως οι δύο τους είναι και πάλι ζευγάρι και επιμένουν πως είναι απλώς δύο πολύ καλοί φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...