Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους…



Πόπη Παπαμιχαήλ
Πριν λίγους μήνες είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τη Βουλγαρία και την ένταξή της στο καλεντάρι της F1. Mάλιστα, στο grand prix του Βελγίου, ο Ecclestone είχε συναντηθεί με τους Βούλγαρους και είχαν συμφωνήσει ότι το βουλγαρικό grand prix επρόκειτο να ενταχθεί στο καλεντάρι του 2011.

Όλοι απορήσαμε, πώς με τέτοια οικονομική κρίση οι Βούλγαροι έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν αγώνα F1. Τελικά, όπως φαίνεται, δεν είχαν, γιατί απέσυραν την «υποψηφιότητά τους».

Μάλιστα, ο Bogdan Nikolov -πρόεδρος της βουλγαρικής ομοσπονδίας αυτοκινήτου -δήλωσε ότι η βουλγαρική ομοσπονδία διατηρείται με προσωπικά δάνεια του ιδίου και για να ξεπληρώσει τα χρέη του θα αναγκαστεί να πουλήσει μέρος της προσωπικής του ιδιοκτησίας. Οπότε η F1 μπήκε στο χρονοντούλαπο της βουλγαρικής ιστορίας.

Μόλις οι Βούλγαροι είπαν ότι αποσύρουν την «υποψηφιότητά» τους, εμφανίστηκαν οι Τσέχοι, που επιθυμούν διακαώς να ενταχθούν στο καλεντάρι της F1 - όχι όμως άμεσα, λόγω αδυναμίας τους να υποστηρίξουν οικονομικά αυτή τους την ένταξη.

Από δηλώσεις και επιθυμίες χορτάσαμε! Έτσι και εμείς εδώ στην Ελλάδα, έχουμε ήδη ενταχθεί στην F1 και δεν το ξέρουμε!
ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...