Επιστροφές για το ντέρμπι..

Γεμίζει το οπλοστάσιο του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη». Ο πρωταθλητής Ελλάδας που έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία βλέπει το κυριακάτικο ντέρμπι σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσπεράσει τον Παναθηναϊκό στην κατάταξη και να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Και η ψυχολογία των «ερυθρολεύκων» έχει ανέβει κατακόρυφα έπειτα από το θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία, αλλά και τις επικείμενες επιστροφές παικτών οι οποίοι απουσίαζαν το προηγούμενο διάστημα. Επιστροφές οι οποίες αναμένεται να δώσουν πολύτιμες λύσεις στα χέρια του Ζίκο.

Στην 11άδα του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη λύση, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ο Άκης Στολτίδης.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, που αποτελεί μία από τις σημαντικές μονάδες των «ερυθρολεύκων» θα είναι παρών στο ντέρμπι, μιας και ξεκίνησε χθες να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, Μαρέσκα και Ζαϊρί που είχαν προβλήματα μετά το ματς με την Άλκμααρ θα είναι εντάξει πριν το ντέρμπι. Αναφορικά με την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη, είναι καλύτερα, αλλά ο Βραζιλιάνος προπονητής δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του αν δεν είναι έτοιμος 100%.

http://trelokouneli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...