Ολυμπιακός: «Γλυκοκοιτάζει» τον Ντιέγκο Σόουζα




Πώς και πώς περιμένουν στον Ολυμπιακό τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, όπου η ομάδα του Πειραιά θα έχει την ευκαιρία να ενισχυθεί σε θέσεις που «πονάει».

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και την επίθεση και ήδη αρκετά ονόματα έχουν κυκλοφορήσει.

Ένας από τους παίκτες, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα ο Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζίκο.

Ο 24χρονος άσος της που αγωνίζεται ως επιτελικό χαφ, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 στη Φλουμινένσε, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε έως το 2005, σκοράροντας πέντε φορές σε 69 παιχνίδια.

Εν συνεχεία ο Ντιέγκο Σόουζα μετεγγράφηκε στην πορτογαλική Μπενφίκα, ωστόσο έπαιξε σε μόλις δύο ματς με τους «αετούς» της Λισσαβόνας, ενώ ενδιάμεσα είχε δοθεί δανεικός σε Φλαμένγκο (21 συμμετοχές με 5 γκολ) και Γκρέμιο (60 συμμετοχες15 γκολ).

Ο 24χρονος άσος αγωνίζεται στην Παλμέιρας από το 2008 και έχει σε 110 εμφανίσεις έχει «ματώσει» 32 φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Πάντως στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι ενδιαφέρον για τον Σόουζα, πλην του Ολυμπιακού, έχει δείξει και η γερμανική Βέρντερ Βρέμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...