Όλη η δικογραφία για τα όργια στο νοσοκομείο «Ελπίς»



Πέτρος Κουσουλός
Ξέραμε ότι μας κατέγραφε!

Τι υποστηρίζουν ο ιατρικός επισκέπτης, που συμμετείχε στο τρίο με τον ουρολόγο και την ιδιωτική υπάλληλο, αλλά και η νοσηλεύτρια η οποία επίσης συνευρισκόταν με τον ουρολόγο μέσα στο «Ελπίς»!

Μια πρόγευση δίνει σήμερα η zougla.gr. του «σεισμού» που θα ακολουθήσει μετά από το αποκαλυπτικό αυριανό δημοσίευμα της εφημερίδας Veto σχετικά με τα σεξουαλικά όργια, που συνέβαιναν μέσα στο νοσοκομείο «Ελπίς» και είχαν ως πρωταγωνιστές έναν 36χρονο ουρολόγο, τον ιατρικό επισκέπτη-φίλο του, μια 32χρονη ιδιωτική υπάλληλο, μια νοσηλεύτρια και μια ακόμα νεαρή γυναίκα.

Από το συγκλονιστικό ρεπορτάζ προκύπτει όλη η αλήθεια για το τι συνέβαινε, από το 2005 και μετά, κατά τη διάρκεια της εφημερίας μέσα σε ένα από τα ιατρικά δωμάτια του δημόσιου νοσοκομείου. Εκεί, όπου ο 36χρονος ουρολόγος «έβγαζε τα μάτια του» έχοντας άλλοτε ως παρέα την 32χρονη ιδιωτική υπάλληλο και τον ιατρικό επισκέπτη, και άλλες φορές μια 31χρονη νοσηλεύτρια, με την οποία διατηρούσε σχέση, καθώς και μια ακόμα γυναίκα. Πρόκειται για άκρως ερωτικές στιγμές που φρόντιζε να καταγράφει, και πλέον υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Ιατρικός επισκέπτης: «Εκείνη μας ζήτησε το τρίο, ήξερε ότι καταγραφόταν»

Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, ο 34χρονος παντρεμένος ιατρικός επισκέπτης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο ερωτικό τρίγωνο, που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2005 με τον ουρολόγο και την 32χρονη απλή επισκέπτρια του νοσοκομείου, ισχυρίζεται ότι η ερωτική συνεύρεση πραγματοποιήθηκε κατόπιν επιθυμίας που εξέφρασε η νεαρή γυναίκα -η οποία μάλιστα ήξερε πως καταγραφόταν!

«Εδώ και αρκετά χρόνια είμαι φίλος με τον ουρολόγο. Ήξερα ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την 32χρονη. Όπως μου είπε ο φίλος μου, η κοπέλα αυτή του είχε ζητήσει να παρευρεθεί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους επαφής και τρίτο άτομο. Για τον λόγο αυτό ο φίλος μου (σ.σ. ο ουρολόγος) με προσκάλεσε -και εγώ, ο φίλος μου και η κοπέλα, συνευρεθήκαμε ερωτικά. Ο ουρολόγος πρότεινε στην 32χρονη να καταγράψουμε την ερωτική μας επαφή σε video. Εκείνη δέχτηκε. Η κάμερα του φίλου μου ήταν στημένη σε εμφανέστατο σημείο επάνω στο καλοριφέρ. Μετά το πέρας της επαφής, απεχώρησα και δεν γνωρίζω τι απέγιναν η κάμερα και το αρχείο που είχε καταγραφεί», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεση που έδωσε στις 7 Σεπτεμβρίου στο τμήμα Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

«Ήξερα ότι με κατέγραφε», λέει και η νοσηλεύτρια

Ιδιαίτερα σημαντική είναι όμως και η άποψη της 31χρονης νοσηλεύτριας, η οποία είχε συνευρεθεί επίσης με τον «βιτσιόζο» ουρολόγο μέσα στο «Ελπίς». Όπως επισημαίνει, με τον 36χρονο γιατρό διατηρούσε σχέση από τον Ιανουάριο του 2006 μέχρι και τον Ιούνιο του 2006. Συνήθιζαν, μάλιστα, να συνευρίσκονται ερωτικά μέσα στο δημόσιο νοσοκομείο. «Σε μια από τις ερωτικές μας συνευρέσεις στο χώρο του νοσοκομείου «Ελπίς», καταγράψαμε την πράξη μας σε κάμερα η οποία ήταν τοποθετημένη σε εμφανές σημείο, πάνω στο καλοριφέρ του δωματίου. Η κάμερα ήταν μεγάλου μεγέθους, μάρκας Sony, χωρίς να είναι κρυμμένη και σε προφανές- ορατό σημείο», είναι τα ακριβή της λόγια που είπε στην κατάθεσή της.

Από το ρεπορτάζ, μάλιστα, προκύπτει ότι η νεαρή νοσηλεύτρια, η οποία πλέον έχει μετατραπεί σε… «πορνοστάρ» του διαδικτύου, έχει καταθέσει από τις 19 Νοεμβρίου 2009 μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά παντός υπευθύνου που μπορεί να ανήρτησε το δικό της ροζ video στο Internet. Και αυτή τη μήνυση έχουμε, φυσικά, στην κατοχή μας.

Όπως ισχυρίζεται η νοσηλεύτρια, λοιπόν, στο δικόγραφο, ο ουρολόγος βιντεοσκοπούσε αρκετές από τις ερωτικές συνευρέσεις που είχαν. «Επειδή γνώριζα ότι η βιντεοκάμερά του, με την οποία γίνονταν οι βιντεοσκοπήσεις των προσωπικών μας στιγμών, είχε κλαπεί από τον Ιούνιο του 2006, άρχισα από τον Ιούλιο του 2009 να κάνω σχετική έρευνα στο διαδίκτυο μήπως υπάρχει και δικό μου υλικό αναρτημένο. Στην έρευνά μου αυτή με βοήθησε ο ουρολόγος. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν video, δύο τον αριθμό, στα οποία βρίσκομαι σε προσωπικές στιγμές με τον τότε σύντροφό μου…», αναφέρει.





Όλη η δικογραφία και οι συνεντεύξεις - σοκ αύριο στο VETO

Όπως προείπαμε και στον πρόλογο, τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν απλώς ένα μικρό κομμάτι της «δικογραφίας των οργίων» που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελικές Αρχές, και η οποία παρατίθεται λεπτομερέστατα στο ένθετο Piazza της εφημερίδας Veto που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες στα περίπτερα όλης της χώρας. Το Veto ανοίγει τον «φάκελο του Νοσοκομείου των Οργίων», καθώς δημοσιεύει τα όσα συγκλονιστικά συνέβαιναν από το 2005 και μετά στην εφημερία του αθηναϊκού νοσοκομείου, εκεί όπου ένας 36χρονος ουρολόγος διοργάνωνε ερωτικά πάρτι, τα οποία φρόντιζε να καταγράφει σε μια βιντεοκάμερα.

Τη στιγμή που η 32χρονη κοπέλα που συμμετείχε στο «τρίο» παραθέτει μια συνέντευξη-εξομολόγηση σοκ σχετικά με τα όλα όσα έχει ζήσει στο πλευρό του ουρολόγου, η δημοσιογραφική έρευνα φέρνει στο φως της δημοσιότητας απίστευτα ντοκουμέντα, σχετικά με την εκδοχή που δίνουν όλοι οι πρωταγωνιστές των σεξουαλικών οργίων για τα όσα συνέβαιναν μέσα στο δημόσιο νοσοκομείο και μάλιστα σε ώρες αιχμής…

Τα αδιάσειστα στοιχεία που παρατίθενται λεπτομερώς επανατοποθετούν την υπόθεση στη σωστή της βάση, και αποκαλύπτουν τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι άνθρωποι, των οποίων οι ερωτικές περιπτύξεις «παίζουν» πλέον σε αρκετές σελίδες του διαδικτύου.

Καταγράφουν τον τρόπο με τον οποίο ο 36χρονος ουρολόγος κατόρθωσε να «πείσει» τη φίλη του να συνευρεθούν ερωτικά μέσα στο δωμάτιο του δημόσιου νοσοκομείου, το «κάλεσμα» που απηύθυνε σε κάποιον φίλο του για να τους… κάνει παρέα, αλλά και τις βιντεοσκοπήσεις που ο ίδιος παραδέχεται πως διενήργησε στον ίδιο χώρο με δυο ακόμα κοπέλες -μεταξύ των οποίων μια νοσηλεύτρια και, πιθανώς, μια γιατρό. Την εκδοχή που δίνει «περί συναίνεσης» των συντρόφων του να τις μαγνητοσκοπεί και το σενάριο που ξεδιπλώνει σχετικά με την κάμερα - προϊόν καταγραφής που του έκλεψαν κάποια στιγμή στις διακοπές.

Την ίδια στιγμή, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ καταδεικνύει τα όσα ισχυρίζεται και η άλλη πλευρά. Εκείνη της 32χρονης κοπέλας, που ουσιαστικά επισημαίνει πως «παγιδεύτηκε» από τον ιατρό, με αποτέλεσμα πλέον να έχει εμπλακεί σε μια «αρρωστημένη κατάσταση» που την έχει φέρει σε απόγνωση.

Επιπλέον, στο Piazza που κυκλοφορεί την Κυριακή μαζί με το VETO παρουσιάζεται εκτενώς ολόκληρος ο «δικαστικός πόλεμος» που έχει ανοίξει μεταξύ δύο ανθρώπων (του ουρολόγου και της 32χρονης γυναίκας), οι οποίοι κάποτε υπήρξαν αγαπημένο ζευγάρι. Οι αλληλοκαταγγελίες και οι μηνύσεις κόβουν την ανάσα, τη στιγμή μάλιστα που οι Αρχές προσπαθούν να σπάσουν τους κωδικούς των χρηστών που ανήρτησαν το ροζ υλικό στο διαδίκτυο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...