«Καυτό» βίντεο με την εγγονή του Μουσολίνι



Ένα ακόμα πολιτικό σκάνδαλο με «ροζ» προεκτάσεις συγκλονίζει την Ιταλία.

Πρωταγωνιστές, αυτή τη φορά, είναι η εγγονή του Μουσολίνι, Αλεσσάντρα, και ο επικεφαλής της εξωκοινοβουλευτικής δύναμης «Forza Nuova», Ρομπέρτο Φιόρε.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις της εφημερίδας «Il Giornale», εκδότης της οποίας είναι ο αδερφός του Μπερλουσκόνι, Πάολο, η Αλεσσάντρα Μουσολίνι εκβιάζεται από αγνώστους, οι οποίοι την απειλούν ότι θα δημοσιεύσουν ένα καυτό της βίντεο με τον Φιόρε. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Il Giornale», της ζητήθηκε να αγοράσει το βίντεο, αλλά οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν.

Οι εκβιαστές της, σύμφωνα με την εφημερίδα, ζητούν ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να μη διαρρεύσουν στον Τύπο το βίντεο.

H Μουσολίνι, πάντως, διαψεύδει τόσο τον εκβιασμό, όσο και την ύπαρξη του επίμαχου video.
«Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να οργισθώ. Πωλούν στο διαδίκτυο κομμάτια από τον εγκέφαλο του παππού μου. Σήμερα θα βγει στους κινηματογράφους ένα έργο, στο οποίο με αποκαλούν ιερόδουλη. Τώρα μιλούν και για «καυτό» βίντεο. Δεν αποφάσισα ακόμα αν πρέπει να νευριάσω ή να αρχίσω να γελώ. Ας κάνουν, πλέον, ό,τι θέλουν», δήλωσε η ίδια.

Για «γελοιότητες και καλοστημένη φάρσα» μίλησε και ο έτερος πρωταγωνιστής, Ρομπέρτο Φιόρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...