«Πουλάει» το… μπλουζάκι του





Περισσότερα από 85.000 δολάρια «έβγαλε» ένας 26χρονος Αμερικάνος, πουλώντας για διαφημιστική χρήση το Τ-shirt που φοράει καθημερινά.


Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, Jason Sadler, από το 2008 φοράει καθημερινά ένα T-shirt με το logo διαφορετικής, κάθε φορά, εταιρίας και στη συνέχεια χρησιμοποιεί social media για να προωθεί την εταιρία.


Η ιστοσελίδα του Jason Sadler
Η ιστοσελίδα του Jason Sadler
Ο 26χρονος άνθρωπος – διαφήμιση χρησιμοποιεί, μάλιστα, έναν ιδιόμορφο τιμοκατάλογο, καθώς όποιος νοικιάσει το T-shirt την 1η Ιανουαρίου πληρώνει 1 δολάριο, ενώ ο «ενοικιαστής» της 31ης Δεκεμβρίου θα καταβάλει 365 δολάρια.

Επειδή, όμως, η καθημερινή χρέωση δεν φτάνει για όλους, ο πανέξυπνος Sadler πουλάει χορηγίες και με το μήνα, έναντι 1.500 δολαρίων.

«Περπατάω, φωτογραφίζομαι, φοράω την μπλούζα όλη τη μέρα… γράφω σε blog για αυτές τις φωτογραφίες, τις βάζω στο Twitter, αλλάζω το προφίλ μου στο Facebook και, στο τέλος, φτιάχνω και ένα βίντεο για το Youtube», λέει περιγράφοντας τη μεθοδολογία του ο 26χρονος.

Και επειδή το ημερολόγιο του 2010 έχει, ήδη, γεμίσει ο Sadler αποφάσισε να προσλάβει και έναν υπάλληλο για να κάνει το ίδιο πράγμα στη Δυτική Ακτή, διπλασιάζοντας, παράλληλα, τις τιμές αλλά και… τα έσοδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...