Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών...


Γιώργος Σαμαράς: "Ήταν μία καλή πάσα. Έφυγε γλυκά από το πόδι μου και το αισθάνθηκα ότι θα είναι γκολ. Όλοι είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση. Αποδείξαμε σε πολλούς ότι αξίζαμε να είμαστε εκεί....



...Ο κύριος λόγος και το κύριο σημείο της υπεροχής μας ήταν η καρδιά μας. Και στο πρώτο ματς και στο δεύτερο αυτό μας έδωσε την πρόκριση και δεν το είχε η Ουκρανία. Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί. Εμείς καθορίσαμε το ρυθμό του αγώνα.

Είχαμε μία κακή περίοδο, που ήταν ο Σεπτέμβριος. Συνολικά ήμασταν αξιοπρεπείς. Ακόμα και στο τέλος μπορούσαμε να είμαστε πρώτοι. Τελικά το καταφέραμε στα μπαράζ και αυτό έχει σημασία".

Φάνης Γκέκας: "Ήταν μία δικαίωση για όλους, ειδικά για τον προπονητή, που τη μία μέρα είναι και την άλλη δεν είναι. Αποδείξαμε ότι είμαστε μία οικογένεια που μπορεί να πετύχει πολλά. Πήραμε την πρόκριση, είναι χαρά για όλους. Για την κλήρωση έχουμε ακόμα".

Άγγελος Χαριστέας: "Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Αυτή η ομάδα τελικά έχει καρδιά, έχει πάθος, έχει μάθει στα κρίσιμα παιχνίδια και τα πιο δύσκολα να δίνει το παρών και να είναι αυτή που πρέπει να είναι. Έχω ζήσει τόσο μεγάλες στιγμές με αυτή την ομάδα και μου δίνεται η δυνατότητα να ζήσω μία ακόμα μεγαλύτερη. Ίσως ακόμα να μην έχουμε συνειδητοποιήσει αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Όσον αφορά την αμφισβήτηση δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Το ένιωσα αλλά αυτή η ομάδα έδωσε σήμερα την απάντησή της. Πήγαμε Μουντιάλ και κάναμε όλη την Ελλάδα περήφανη.

Αισθάνομαι ευλογημένος. Ο Θεός μου έδωσε τη δυνατότητα να ζήσω τόσες μεγάλες στιγμές με την Εθνική ομάδα. Μετά τον τελικό του Euro νομίζω ότι δεν χάρηκα τόσο πολύ κανένα άλλο ματς. Εύχομαι αυτή τη μεγάλη επιτυχία, που θα καταλάβουμε το καλοκαίρι πόσο μεγάλη είναι, να κάνει τους Έλληνες να αγαπήσουν ξανά την Εθνική ομάδα".

Βαγγέλης Μόρας: "Σε ένα τέτοιο παιχνίδι ό,τι και να έχεις πρέπει να μείνεις μέσα. Είχαμε μιλήσει, είχαμε πει ότι μπορούμε να προκριθούμε αρκεί να δώσουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια ό,τι μπορούμε. Έτσι κάναμε, ήρθε και το γκολ και το καταφέραμε. Χαίρομαι που στη ζωή μου εμφανίζονται καινούρια πράγματα.

Είναι όνειρο ζωής για μένα, όπως και για κάθε παίκτη το να βρίσκεσαι σε ένα παγκόσμιο κύπελλο. Να υπάρχει στήριξη σε όλους για να υπάρχει και ένα θετικό κλίμα σε εμάς αλλά και από τον Τύπο προς εμάς. Μπορεί να είχαν βάση τα όσα ακούστηκαν, όμως ήταν λάθος να ακουστούν αυτή τη στιγμή.

Ο κ. Ρεχάγκελ είναι ο άνθρωπος που οδηγεί την Εθνική ομάδα. Θα τον στηρίξουμε ως το τέλος, πρέπει να τον στηρίξει και ο Τύπος ως την τελευταία στιγμή. Το δικαιούται. Δεν θα είναι σωστό το να αναζητήσει η Εθνική άλλον προπονητή για τα τελικά του Μουντιάλ. Δεν το συζητάω καν".

http://www.goal.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...