ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Στην Παιανία ο Ν. Πατέρας

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

Στην Παιανία ο Ν. Πατέρας


Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας και ήταν «πυρ και μανία». Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού τόνισε στους παίκτες ότι όποιος δεν μπορεί να σηκωθεί και να φύγει: «Δεν σας παίρνει άλλο να απογοητεύσετε εμένα και τον κόσμο. Όποιος δεν μπορεί να...


δείξει πάθος και τσαμπουκά να σηκωθεί και να φύγει τώρα. Ηρθα στο Καραϊσκάκη για να σας βοηθήσω και να σας προστατέψω και δεν είχατε ψυχή. Μετά το 2-0 ήσασταν ανύπαρκτοι. Εξαιρώ τον Τζόρβα, τον Ζιλμπέρτο, τον Σισέ και τον Σιμάο. Είστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία δικαιλογία. Συζητήστε με τον προπονητή για να διορθώσετε τα λάθη που κάνατε. Ακόμα και τα Γιάννινα έχαναν με 2-0 αλλά έδειξαν ψυχή και πάθος και στο τελευταίο δεκάλεπτο ισοφάρισαν».

Ο Χενκ τεν Κάτε πήρε στη συνέχεια το λόγο και απάντησε στον πρόεδρο των πρασίνων: «Φταίμε όλοι. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες και πρέπει να βελτιωθούμε για να επανέλθουμε στην κορυφή». Ο Ολλανδός τεχνικός έκανε και την καθιερωμένη κουβέντα στους παίκτες μετά από ματς και τους ανέφερε ότι δεν αντίδρασαν: «Δεν παίξαμε καλά. Αν και είχαμε ένα καλό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ και το πληρώσαμε. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε δεν ήμασταν καθόλου καλοί και δεν αντιδράσαμε. Φταίμε όλοι. Μαζί χάνουμε και μαζί κερδίζουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: