Βγενόπουλος: Εξαντλήθηκαν τα όριά μας





Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για «παντελή έλλειψη πολιτικής στον τομέα των μεταφορών» εξαπέλυσε ο πρόεδρος της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος.

Η «επίθεση» αφορά στο διαγωνισμό εξπρές για τις άγονες γραμμές, με τον κ. Βγενέπουλο να τονίζει ότι «το επιτελείο της κυβέρνησης ήταν εντελώς ανέτοιμο».

Ο πρόεδρος της Olympic Air κατηγόρησε ευθέως τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Σηφουνάκη, λέγοντας ότι μετά από πέντε χρόνια που ήταν εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα μεταφορών «λογικά κάποιος θα ανέμενε ότι θα είχε μελετήσει τις αερομεταφορές και ότι όταν αναλάμβανε υπουργός θα είχε κάτι να πει, κάτι να εφαρμόσει».

Σύμφωνα με τον κ. Βγενόπουλο,  η ανάθεση του έργου των άγονων γραμμών θα έπρεπε να είχε γίνει με ποιοτικά και περιβαλλοντικά κριτήρια, και υπογράμμισε ότι δεν θα έπρεπε να δίνονται επιδοτήσεις στις αεροπορικές εταιρείες.

«Οι άγονες γραμμές θα εξυπηρετούνται με παλιά, ρυπογόνα αεροπλάνα. Η απόφαση αυτή φέρνει την Ελλάδα πίσω, δεν είναι η Ελλάδα του 2009, τα δικά μας όρια έχουν εξαντληθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βγενόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...