ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ


Εμετικά δημοσιεύματα γέμισε πάλι το διαδίκτυο από ανθρώπους που υποτίθεται εκφράζουν την άποψή τους και κάνουν "καλοπροαίρετη" κριτική. Δεκάδες αναγνώστες μας με μηνύματά τους μας έχουν στείλει κάποιες από αυτές τις αναρτήσεις τις οποίες μας λένε ότι πρέπει να σχολιάσουμε. Δεν θα το κάνουμε γιατί πολύ σύντομα θα σας έχουμε αποκαλύψεις για όλους όσους κρυβόμενοι πίσω από ανώνυμα κείμενα βγάζουν το άχτι τους από προσωπική ματαιοδοξία. Το να βρίζεις πρώην συνεργάτες σου δεν είναι σίγουρα μαγκιά αλλά και το να σιωπάς όταν προκαλείσαι δεν δείχνει ΘΑΡΡΟΣ και κυρίως δεν ταιριάζει στην δική μας ιδιοσυγκρασία.


Εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε και σίγουρα δεν εξυπηρετήσαμε κανένα συμφέρον ούτε του ίδιου μας του εαυτού. Όποιοι νομίζουν ότι θίγονται από τις αναρτήσεις μας μπορούνε κάλλιστα να κάνουν μια μήνυση στον Σταύρο Μαρίνη που ως γνωστόν είναι ο κεντρικός διαχειριστής αυτού του blog και να διεκδικήσουν τα χρήματα που επιθυμούν επειδή νιώθουν ότι θίχτηκαν. Εμείς δεχόμαστε όλες τις απαντήσεις ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ και αναρτούμε χωρίς περικοπές. Άλλωστε είμαστε από τα ελάχιστα blogs που έχουμε ανοιχτά τα σχόλια σε όσους αναγνώστες επιθυμούν να κάνουν οποιαδήποτε παρατήρηση. Σχόλια που ανεβαίνουν κατευθείαν στο ιστολόγιο μας χωρίς την δική μας προ έγκριση-λογοκρισία. Περιμένουμε να ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ και άλλοι υποστηρικτές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ αλλά δυστυχώς τον αγώνα μάθαμε να τον κάνουμε και μόνοι μας.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...