Απέναντι από τους πρώην συνεργάτες του


Μπορεί οι "Αμάν" να χώρισαν τους τηλεοπτικούς τους δρόμους εδώ και χρόνια, αλλά για πρώτη φορά -τουλάχιστον τηλεοπτικά- οι...πρώην συνεργάτες και φίλοι θα βρεθούν απέναντι σε επίπεδο ανταγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, παρουσιάζοντας το ανανεωμένο τηλεπαιχνίδι "Φάτους όλους", θα βρεθεί από την τηλεόραση του ALPHA, ακριβώς "απέναντι "απο την εκπομπή του ΑΝΤ1 "Ράδιο Αρβύλα".

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αναλαμβάνει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού, που μέχρι πρότινος παρουσίαζε την ίδια ώρα από το ίδιο κανάλι ο Γιώργος Μητσικώστας. Αν τώρα αναρωτιέστε γιατί το τηλεπαιχνίδι με τον νέο παρουσιαστή ξεκινάει στα μέσα της σεζόν και όχι από τον Σεπτέμβριο, όπως όλα τα υπόλοιπα προγράμματα, αρκεί να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Μητσικώστας αποτελεί παρελθόν για το κανάλι της Κάντζας από το καλοκαίρι, αλλά τα επεισόδια του "Φάτους όλους" είχαν ήδη μαγνητοσκοπηθεί πριν το διαζύγιο του παρουσιαστή με το κανάλι.

Έτσι, λοιπόν, για πρώτη φορά μετά το τηλεοπτικό τέλος των Αμάν, ο Σωτήρης Καλυβάτσης θα αναμετρηθεί τηλεοπτικά με τους πρώην συνεργάτες του, Αντώνη Κανάκη και Γιάννη Σερβετά
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...