ΑΕΚ: Τη θέλει όλη δική του!


Στον απόηχο των καυστικών δηλώσεων του Νίκου Θανόπουλου και των απαντήσεων που έδωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον πρόεδρο της ΠΑΕ μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, οι επαφές της πλευράς του Χαράλαμπου Κοζώνη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου συνεχίζονται...



ομαλά και εκτιμάται ότι μέχρι τη Δευτέρα ή την Τρίτη -ενδεχομένως και νωρίτερα-θα έχει υπογραφεί το σχετικό προσύμφωνο με την τωρινή διοίκηση. Ο 65χρονος Ελληνοαμερικανός επενδυτής επιθυμεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να πάρει στην κατοχή του το 87% των μετοχών, ποσοστό που θα τον καταστήσει πανίσχυρο και απόλυτο αφεντικό στην ομάδα, βάζοντας ένα τέλος στην εποχή της πολυμετοχικότητας.

Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τις μετοχές του Τάκη Κανελλόπουλου και του Νίκου Κούλη, που έχουν εκχωρηθεί στην Ερασιτεχνική, η οποία έχει φτάσει το 24%. Εφόσον η Ερασιτεχνική παραδώσει το επιπλέον μερίδιο που εξασφάλισε και διατηρήσει το 10%, που ούτως ή άλλως κατέχει βάσει νόμου, τότε θα απομένει μόνο το 3% κάποιων μικρομετόχων που δεν θα περάσει στην κατοχή του Κοζώνη.

Οι νυν μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ μπορεί να μην κάλυψαν την εγγυητική επιστολή που ζητούσε ο επίδοξος αγοραστής για να δώσει 5 εκατ. ευρώ για τις τρέχουσες ανάγκες της ομάδας, ωστόσο αισιοδοξούν πως με την υπογραφή του προσυμφώνου θα δώσει μια προκαταβολή για να κλείσουν οι πρώτες «τρύπες». Οι συνεργάτες του Χαράλαμπου Κοζώνη διαβεβαιώνουν πως μπορεί να διαθέσει άμεσα τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες της ομάδας, ενώ στα πρώτα του μελήματα είναι και το θέμα του γηπέδου. Θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά εφόσον δεν καταστεί εφικτό να επιστρέψει η «Ένωση» στην ιστορική της έδρα, τότε θα εξεταστούν άλλες επιλογές, όπως του ΟΔΔΥ ή του Ελληνικού.

http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...