Σκότωσε τη σύζυγό του στον ύπνο του




Μπροστά σε μια ασυνήθιστη υπόθεση ανθρωποκτονίας βρίσκεται βρετανικό δικαστήριο, καθώς ο κατηγορούμενος δηλώνει ότι σκότωσε τη γυναίκα του, γιατί ονειρευόταν ότι είχε μπει ένας άγνωστος στο χώρο που κοιμόταν.

Ο 59χρονος Brian Thomas δήλωσε στο δικαστήριο ότι πάσχει από μια ασθένεια του ύπνου, η οποία τον κάνει να μην μπορεί να ελέγξει τις πράξεις του.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο του 2008, στο Aberporth της Ουαλίας, ενώ κοιμόταν με τη γυναίκα του, Christine, σε βαν για κάμπινγκ σε πάρκινγκ. Ενώ το ζευγάρι κοιμόταν, μια παρέα νέων κατέφθασε στο πάρκινγκ. Ενοχλημένοι από το θόρυβο, ξύπνησαν και μετακίνησαν το βαν. Έπειτα, ο Thomas ονειρεύτηκε ότι πάλευε με ένα από τα αγόρια που έκαναν φασαρία. Όταν ξύπνησε, συνειδητοποίησε ότι είχε σκοτώσει τη γυναίκα του.

Οι ισχυρισμοί του 59χρονου άνδρα οδήγησαν το δικαστήριο να ζητήσει τη συνδρομή γιατρών, για να διαπιστώσουν, αν όντως πάσχει από τη συγκεκριμένη διαταραχή.

Μετά την εξέταση των στοιχείων και τις εκτιμήσεις των ειδικών, ο εισαγγελέας δήλωσε ότι δεν μπορούν να προσαφθούν ευθύνες στον κύριο Thomas, καθώς οι πράξεις του δεν ήταν ηθελημένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...