Στην πασαρέλα μετά τη γέννα!



Μπορεί να γέννησε μόλις πριν από έναν μήνα, αλλά η Γερμανίδα καλλονή, Heidi Klum, είναι και πάλι έτοιμη να ανέβει στην πασαρέλα.

Το 36χρονο supermodel - παρουσιάστρια επιστρέφει στο modeling, την επόμενη εβδομάδα, με την επίδειξη μόδας των εσωρούχων Victoria’s Secret.

Για το λόγο αυτό, ο γυμναστής της David Kirsch έχει μετακομίσει στο σπίτι της Klum, ώστε να την κρατά σε φόρμα 24 ώρες το 24ώρο!

«Η Heidi αντικατέστησε τους υδατάνθρακες, τη ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά και τα φρούτα με ομελέτες μόνο με ασπράδι, σαλάτες, σπανάκι και τόνο», λέει άνθρωπος του κοντινού περιβάλλοντος της Klum. Αυτό θα πει γερμανική πειθαρχία!

1 σχόλιο:

Mal είπε...

Κράτος σκοπιανών με όνομα Macedonia σε διάσημο παιχνίδι

Στο διάσημο online παιχνίδι http://www.erepublik.com/en/referrer/Malaperthator οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται να μπουν με κράτος που θα ονομάζεται "Macedonia".

Το παιχνίδι (που απαιτεί ενασχόληση 1-2 λεπτά την ημέρα) έχει εικονικά κράτη που όμως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...