ΑΕΚ: Δεν δόθηκε η εγγυητική


Δυσάρεστα νέα επεφύλασσε η συνάντηση των δικηγόρων του Χαράλαμπου Κοζώνη με την ΠΑΕ ΑΕΚ την Παρασκευή καθώς οι μέτοχοι της «Ένωσης», δεν υπέγραψαν την εγγυητική επιστολή για τα 5 εκ. ευρώ που δέχτηκε να δώσει ο μεγαλοεπιχειρηματίας...



...Παρά το γεγονός πως τα 5 εκ. ευρώ που είχε ζητήσει η διοίκηση της ΑΕΚ για να τρέξουν μερικά σημαντικά θέματα στην ομάδα ήταν έτοιμα να κατατεθούν στο λογαριασμό της ΠΑΕ από τον Χαράλαμπο Κοζώνη, τελικά αυτό δεν συνέβη.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ δεν κατάφεραν να δώσουν εγγυητική επιστολή για να καλυφθεί ο Κοζώνης και έτσι δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα καθώς αυτά τα χρήματα χρειάζονται άμεσα και δεν μπορούν να δοθούν από τους νυν μετόχους της ΑΕΚ.

Το θετικό είναι πως συνεχίζονται οι συζητήσεις για την μεταβίβαση των μετοχών. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στους όρους για τη σύνταξη του προσύμφωνου και την Δευτέρα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.

Μετά το τέλος της συνάντησης η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αφήνει ανοιχτό παράθυρο για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Νίκος Θανόπουλος, ο Οικονομικός Διευθυντής κ.Μιχάλης Δημαράκης, ο Νομικός Εκπρόσωπος της εταιρίας κ.Χάρης Γρηγορίου και οι κ.κ. Χρήστος Παπαδημητρίου και Χρήστος Μαυρομμάτης (Νομικός Εκπρόσωπος) από την πλευρά του κ.Κοζώνη.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν απόλυτα και σε όλα τα σημεία σχετικά με το ιδιωτικό συμφωνητικό που είναι προγραμματισμένο να υπογραφεί και αφορά το ποσό των 5 εκατ. ευρώ που πρόκειται να δοθεί ως ταμειακή διευκόλυνση από τον κ.Κοζώνη προς την ΠΑΕ.

Πλέον αναμένεται από την πλευρά των μετόχων της ΠΑΕ, η άμεση έκδοση της εγγυητικής επιστολής για το συγκεκριμένο ποσό. Η όλη διαδικασία δεν έχει σχέση με την πρόοδο των συζητήσεων για την επικείμενη συμφωνία αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από τον κ.Κοζώνη, η οποία και προχωρά απερίσπαστα».

www.goal.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...