ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ


'Eνα σωρό άχρηστες πληροφορίες έχουμε διαβάσει το τελευταίο διάστημα στην ουσία το 99% των πληροφοριών που συλλέγουμε από τα ΜΜΕ δεν μας κάνουν σοφότερους απλώς μας κάνουν να νιώθουμε ότι κάτι ξέρουμε και εμείς από ότι γίνεται γύρω μας. Η ζωή μας περνάει συλλέγοντας άχρηστες στην πλειονότητά τους ειδήσεις που δεν καλυτερεύουν την ζωή μας απλώς καλύπτουν τις ανάγκες που άλλοι επιλέγουν να έχουμε για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε αυτ΄'ο εδώ το blog γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή θα δεχόμασταν δεκάδες μηνύματα που θα μας ζητούσαν να αλλάξουμε να μοιάσουμε πιο πολύ στους γύρω μας να είμαστε και εμείς ένα μέρος του προβλήματος.


Οι συντάκτες του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δεν ξέφυγαν όσο θα ήθελαν από τα τετριμμένα και κάθε φορά που το έκαναν έβλεπαν ότι  πολύ λιγότερος κόσμος ακολουθούσε αυτά τους τα "ταξίδια". Αποτέλεσμα ήταν να βρισκόμαστε μετά από 2 και πλέον χρόνια στην δυσάρεστη θέση να αποδεικνύουμε την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ μας που χάνεται μέσα σε ένα διαδίκτυο που δεν κατασκευάστηκε για καμιά ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αλλά για χάσιμο χρόνο και ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ. Χώροι κοινωνικής δικτύωσης και ότι υπήρχε και θα υπάρχει χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς. Καταντήσαμε να έχουμε φίλους μόνο από το facebook αφού πλέον δεν τους βλέπουμε από κοντά και τους μιλάμε από τα chat!!!! Η απόλυτη ξεφτίλα ονομάστηκε Ενημέρωση και ήρθε να συναγωνιστεί σε χυδαιότητα την τηλεοπτική μας μοναξιά με φθηνά προγράμματα και ελάχιστους πρωταγωνιστές. Οι Σιωνιστές(και ας τσαντίζονται οι κάθε λογής σύντροφοι) πέτυχαν να μας εγκλωβίσουν σε ένα χώρο που η φαινομενική ελευθερία πλήττεται από τα μεγάλα συμφέροντα. Μην κοιτάτε τις εξαιρέσεις κοιτάτε τον κανόνα. Όσοι υπήρχαν στην tv ανακάλυψαν τώρα και το διαδίκτυο προσπαθώντας να μας εγκλωβίσουν στην "ενημέρωση" που τόσα χρόνια μας σέρβιραν. Και εμείς για ακόμη μια φορά προτιμήσαμε την "σιγουριά" τους και την "αλήθεια" τους γιατί μεταξύ μας δεν μιλάγαμε ποτέ απλώς κάναμε κριτική και περιμέναμε κάποιον να μας σώσει από την ΜΙΖΕΡΙΑ που ζούσαμε. Εμείς λοιπόν θεωρούμε ότι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να επιστρέψουμε από εκεί που ήρθαμε δηλαδή από το πουθενά και ο μόνος λόγος που μας κρατάει είναι η ματαιοδοξία μας ότι κάτι μπορούμε να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ πριν γίνουμε και εμείς μέρος του προβλήματος. Δυστυχώς ο γράφων διαπιστώνει μέρα με την μέρα ότι πλέον αντιδράμε σαν να είμαστε ένα ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και εμείς που δεν αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος έτσι γουστάρει και έτσι θα παραμείνει. Δεν τον ενδιαφέρει το ΑΥΡΙΟ αφού δεν ξέρει εάν θα επιβιώσει σήμερα. Θέλει μια δουλειά , ένα καλό αμάξι , μια ωραία σύζυγο , και μια μεγάλη τηλεόραση έγχρωμη για να καλύπτει με τα μαγικά χρώματά της την ασπρόμαυρη ζωή μας. Επομένως γιατί άραγε σας κουράζουμε; Τόση πολύ είναι η ματαιοδοξία μας που βλέπουμε ότι είμαστε πολλοί και οι λίγοι ΚΑΚΟΙ μας καταδυναστεύουν; Μήπως είμαστε οι πολλοί οι ΚΑΚΟΙ και δεν μας καταδυναστεύει κανείς απλώς εμείς ανακαλύπτουμε και χρεώνουμε την ΑΔΡΑΝΕΙΑ μας στους άλλους; Με αυτά να σας ευχηθώ να περάσετε καλά και να μην σκέφτεστε το συγκεκριμένο κείμενο που ίσως σας προβληματίσει. Βρε εμμονή έχω να πιστεύω ότι σκέφτεστε  δεν βάζω μυαλό με τίποτα.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...