Κυπριακό κανάλι «πολιορκεί» τον Ηλία Μαμαλάκη


Μία νέα επαγγελματική πρόταση έφτασε στα αυτιά του Ηλία Μαμαλάκη από την Κυπριακή τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι της Κύπρου φαίνεται να επιθυμεί στο δυναμικό του τον σεφ και παρουσιαστή και μάλιστα η πολιορκία, που ο νόστιμος Ηλίας μας δέχεται, είναι μεγάλη.



Οι τηλεοπτικοί παράγοντες της Μεγαλονήσου επιθυμούν να δουν ξανά τον Ηλία Μαμαλάκη σε μία εκπομπή με «γευστικά» οδοιπορικά σαν αυτή που παρουσίαζε στο MEGA, αυτή τη φορά όμως με φόντο το υπέροχο νησί της Αφροδίτης.

Από τη μεριά του ο σεφ, παρά τη δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από του Κυπρίους, μάλλον δύσκολα θα πει το «ναι» αφού ο χρόνος προετοιμασίας που απαιτεί ένα τέτοιο εγχείρημα είναι αρκετά μεγάλος.

Μετά από τις… «megalicious» σεζόν που πέρασε, ο ίδιος επιθυμεί πλέον να αφιερώσει λίγο χρόνο και στην προσωπική του ζωή γεμίζοντας ευχάριστα τις μέρες του. Άλλωστε οι συνήθειες και η καθημερινότητά του γενικότερα έχει αλλάξει αρκετά από τότε που πέρασε και την περιπέτεια με την υγεία του.
WWW.STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...