ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ;

Του Σταύρου Μαρίνη 
Οι αναρτήσεις του γέροντα Παϊσιου πάντα είναι θετικές γιατί προβληματίζουν όλους εμάς που οι περισσότεροι έχουμε ξεφύγει. Βέβαια αυτό με την οικογένεια ήταν σκληρό γιατί δεκάδες συνάνθρωποί μας δεν μπορούν να κάνουν δική τους οικογένεια. Ας αφήσουμε όμως αυτό το θέμα και να πάμε στα δικά μας. Οι αναρτήσεις για την ματαιοδοξία μάλλον δεν σας άρεσαν καθόλου δεν εξηγείται λογικά ότι πετύχαμε αυτή την εβδομάδα να μειώσουμε κατά 50% τους επισκέπτες μας. Εμείς ειλικρινείς το παραδεχόμαστε ενώ κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι έχουν χιλιάδες επισκέπτες και συγκρίνονται με σελίδες που τους ρίχνουν 300 και βάλε θέσεις στην alexa.


Να δούμε λίγο τα πολιτικά ο Σαμαράς φαίνεται να εκλέγεται αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Άλλωστε πριν κάνα μήνα όλοι έλεγαν για σίγουρη επικράτηση της Ντόρας Μπακογιάννη. Σας είπαμε και πάλι εάν θέλετε τον ένα ή την άλλη πρέπει να ξεκουνήσετε από τον καναπέ σας και να πάτε να ψηφίσετε. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ εδώ με πράγματα που είπε προεκλογικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ και δεν έχει κάνει. Που είναι τα δάνεια που θα χάριζε; Που είναι το εγγυημένο μας εισόδημα; Τώρα επικαλείται τα χάλια της Οικονομίας αυτά που ο Καραμανλής έλεγε προεκλογικά. Βέβαια για αυτά τα χάλια και για διαφθορά οι πολίτες έστειλαν τον Καραμανλή στη Ραφήνα. Αλλά δεν είναι η ώρα για τέτοιες κουβέντες και εκφράζουμε τα βαθύτερα συλλυπητήριά μας για το χαμό της μητέρας του της Αλίκης που κάποιοι βρήκαν να την καταγγείλουν όταν ήταν στο κρεβάτι του πόνου. Μα τι είδους δημοσιογραφία κάνουν θυμήθηκαν κάτι που έγινε το 1978; Αύριο θα κυκλοφορήσουν τα Κυριακάτικα φύλλα , ήδη έχω κάποια στα χέρια μου και διαβάζω, δεν θα πω όμως τίποτα για να μην λένε ότι τους κάνω σαμποτάζ. Κάθε Κυριακή φαίνεται ποιοι έχουν θέματα και ποιοι όχι αλλά ο κόσμος κοιτάει δυστυχώς και τις προσφορές και έτσι σώζονται όσοι δεν έχουν θέματα από μια καλή ταινία ή κάποιο μουσικό cd. Οι μεγάλες πένες πλέον δεν στέλνουν τον κόσμο στα περίπτερα ή δεν υπάρχουν ή ο κόσμος διαβάζει όλο και λιγότερο. Κρίμα όμως γιατί δεν υπάρχει και κάτι που να μας κάνει να νιώσουμε υπερήφανοι όσοι εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η Δημοσιογραφία είναι λειτούργημα. Ο κόσμος έχει τα δίκια του αλλά σίγουρα όλοι δεν μπορούμε να μπούμε στο ίδιο τσουβάλι. Δεν πρέπει να ξεχνάει ο κόσμος ότι οι πένες δεν είναι ελεύθερες γιατί οι ιδιοκτήτες θέλουν κρατική διαφήμιση και καλές σχέσεις με την εκάστοτε εξουσία. Για αυτό πρέπει να ανοίξει κάποιος δημοσιογράφος δική του εφημερίδα , με δικά του χρήματα και μέχρι να γίνουν όλα αυτά ας τα γράφουμε στα blogs γιατί όσο μεγαλύτερο είναι το μέσο τόσο μεγαλύτερη και η διαπλοκή του. Εμάς είναι δύσκολο να με ελέγξουν και για αυτό έχουν σκυλιάσει με τις επιτυχίες των blogs. Τα επόμενα θα τα πούμε αύριο το βραδάκι μέχρι τότε εξακολουθήστε να μας διαβάζετε. Πλέον μόνο 8 ώρες μένουμε χωρίς νέες αναρτήσεις και πάμε να πετύχουμε και να γίνουμε όλο το 24ωρο.

1 σχόλιο:

Fremendog είπε...

Επίσκεψη τού Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Μεγάλη Εβραϊκή Συναγωγή τής Νέας Υόρκης Park East!!!

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/11/blue-sky-11-video.html

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...