Ο Ζίκο μπλογκάρει, ο Γκαλέτι πονάει


Αρκετοί αν όχι περισσότεροι προπονητές μετά από ήττες δεν συνηθίζουν να μιλούν και κρύβονται είτε από τους δημοσιογράφους, είτε πίσω από το δάκτυλό τους ξεστομίζοντας δικαιολογίες. Όπως και ως ποδοσφαιριστής, έτσι και ως προπονητής ο Ζίκο είναι...



...ξεχωριστός και άφησε το σχόλιο του μετά την ήττα στην Λιέγη, τονίζοντας πως η πρόκριση εξαρτάται από τους ίδιους.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός μπλογκάρει κάθε φορά μετά από κάθε αγώνα της ομάδας του και δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελε.

Άλλωστε η υπόθεση πρόκριση όχι μόνο δεν έχει τελειώσει -αρνητικά- για τον Ολυμπιακό αλλά παραμένει στα χέρια τους όπως γράφει ο Ζίκο.

Όσο για τον αγώνα στην Λιέγη ο τεχνικός των Πειραιωτών δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και στέκεται στις απουσίες επιθετικογενών παικτών.

Αναλυτικά το σχόλιο του Βραζιλιάνου: "Το τελικό σκορ ήταν κακό αλλά παίξαμε καλά. Η ομάδα είχε αρκετές απουσίες επιθετικογενών παικτών που ήταν τραυματίες. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τρεις αμυντικούς.

Τα πήγαμε καλά, οι παίκτες πάλεψαν αλλά δεχτήκαμε το γκολ στο πρώτο μέρος στην πρώτη ευκαιρία των Βέλγων. Στο δεύτερο ημίχρονο, ανασυνταχθήκαμε, είχαμε καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ στο τέλος όταν ήμασταν όλοι στην επίθεση.

Η κατάσταση στον όμιλο είναι ακόμη ανοιχτή. Εξαρτάται μόνο από εμάς και περιμένουμε μερικούς από τους 5 επιθετικούς μας παίκτες να επιστρέψουν και να μας δώσουν πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι στις 24 του μήνα".

Αγωνία για Γκαλέτι

Όταν κάποιος παίκτης δεν έχει κάνει την προετοιμασία που πρέπει το καλοκαίρι είναι λογικό να τραυματίζεται κάθε λίγο και λιγάκι. Κακά τα ψέματα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι μια τέτοια περίπτωση και έτσι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να τον χάσει και γι άλλο διάστημα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ που στο ματς της Λιέγης αντικαταστάθηκε στο 43' λόγω προβλήματος, έχει ένα τράβηγμα στο δεξί δικέφαλο και ίσως μείνει εκτός δράσης για 10 μέρες. Το ίσως το γράφουμε γιατί μπορεί να είναι και μεγαλύτερο το διάστημα απουσίας του. Ο 29χρονος άσος θα υποβληθεί την Παρασκευή σε εξετάσεις και εκεί θα διαπιστωθεί ο χρόνος που θα μείνει εκτός.

Στον Πειραιά ελπίζουν να μην είναι θλάση και να μην στερηθούν τις πολύτιμες υπηρεσίες του Γκαλέτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Άλλωστε φέτος ο Αργεντινός δεν προλαβαίνει να συνέλθει και τραυματίζεται ξανά κάτι που θα πρέπει να προσέξουν πολύ στον Ολυμπιακό. Ο Γκαλέτι είναι ο παίκτης κλειδί, ο "μαέστρος" των νταμπλούχων και το κενό δύσκολα μπορεί να καλυφθεί.


http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...