Πατέρας: «Ας πάει στον οφθαλμίατρο!»


Καυστικός στις δηλώσεις του ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας. Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» επισήμανε πως αφήνει τα σχόλια για την διαιτησία στα παπαγαλάκια, πλην όμως ξεκαθάρισε πως αν ο διαιτητής δεν είδε ένα τέτοιο πέναλτι...



...πρέπει να πάει στον οφθαλμίατρο! Παράλληλα δεν έκρυψε τον προβληματισμό του αλλά διευκρίνισε πως έχει εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ. Σίγουρος για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.


Αρχικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας επισήμανε: «Είμαι προβληματισμένος, αλλά αφήνω τα σχόλια για την διαιτησία στα παπαγαλάκια. Ήταν πέναλτι στον Βύντρα. Τώρα, αν δεν το είδε ο διαιτητής εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ας πάει στον οφθαλμίατρο. Έχω ξαναπεί ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ». Σχετικά με τον αγώνα τόνισε: «Σίγουρα μπήκαμε χαλαρά. Μετά ανεβήκαμε και χάσαμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να πάμε στο Καραϊσκάκη και να κερδίσουμε».

Από την μεριά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σχολίασε: «Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά δεν έγινε τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη και θα αυξήσουμε την διαφορά».

http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...