ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ


Άρχισαν να σπάνε οι επονομαζόμενοι Αναρχικοί ΤΙΜΩΝΤΑΣ με τον δικό τους τρόπο τους "ήρωες" του Πολυτεχνείου. Τα εισαγωγικά δεν είναι αμφισβήτηση όσων γκρέμισαν την ΧΟΥΝΤΑ των Συνταγματαρχών αλλά για κάποιους "ήρωες" που Κυβερνάνε στο όνομα κάποιων που έχασαν την ζωή τους για να μαλακιζόμαστε εμείς ελεύθερα και να διαλύουμε τον τόπο.


Οι Αντιεξουσιαστές με κουκούλες πετάνε στα ΜΑΤ ξύλα και πέτρες και η ΕΛ.ΑΣ σε λίγο θα καταλάβει ότι είναι παντελώς ανίκανη να επιβάλλει την τάξη σε άτομα τα οποία είναι αποφασισμένα να δημιουργήσουν πρόβλημα. Οι Αντιεξουσιαστές είναι αριστερής προέλευσης εάν ήταν ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ η ΕΛ.ΑΣ θα είχε επιδείξει διαφορετική αντιμετώπιση. Όταν θα κατέβουν όμως στους δρόμους οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ οι Αστυνομικοί δεν θα προλαβαίνουν να μετράνε τους τσακισμένους συναδέλφους τους κομμάτι του πιο γκρίζου κομματιού της σύγχρονης Ιστορίας της Πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...