Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Αντιγόνη Χελιώτη


www.zougla.gr

Ελεύθερη αφέθηκε, μετά από την απολογία της στην 32η τακτική ανακρίτρια, η Αντιγόνη Χελιώτη, με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει κάθε 1η και 15η του μηνός, και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η 22χρονη, που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην οδό Πατησίων, κατηγορούμενη για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Επιπλέον, οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε ήταν για προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών κατά συρροή και έκρηξη από κοινού.

Δικαστικές πηγές ανέφεραν εξαρχής ότι η Αντιγόνη Χελιώτη θα αφεθεί ελεύθερη, αφού η αστυνομία δεν έχει άλλο στοιχείο εναντίον της, παρά το δακτυλικό της αποτύπωμα που εντοπίστηκε πάνω σε γυάλινο κηροπήγιο, στη «γιάφκα» του Χαλανδρίου.

Η ίδια, αρνήθηκε τις κατηγορίες που τις αποδίδονται, αρνήθηκε ότι γνωρίζει κάποιον από τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς», όπως και ότι έχει επισκεφθεί ποτέ το διαμέρισμα του Χαλανδρίου.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άλλων 15-20 ατόμων, που εκτιμάται ότι εντάσσονται στον πυρήνα της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...