ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

teleti_elas
Πραγματοποιήθηκε χθες (6-11-2009) στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρου Βούγια.
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου ανέλαβε την Ηγεσία του Σώματος από τον απερχόμενο Αρχηγό, Αντιστράτηγο ε.α. Βασίλειο Τσιατούρα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποίησαν ομιλίες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου  και ο απερχόμενος Αρχηγός Αντιστράτηγος ε.α. Βασίλειος Τσιατούρας .
Στην τελετή για την παράδοση – παραλαβή της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν: ο γραμματέας ΓΕΚΕ του ΛΑ.Ο.Σ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Δαραβίγκας,ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Μπίκας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θεόδωρος Ρεντζεπέρης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού Γ.Ε.Ε.Θ.Α. Υποπτέραρχος Ευάγγελος Φλέσσας, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού Γ.Ε.Σ. Υποστράτηγος Νικόλαος Κακούτης, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού Γ.Ε.Ν. Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Γκιώνης, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού Γ.Ε.Α. Κωνσταντίνος Κούνελης, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...