«Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό»





Την πεποίθησή του, ότι η Skoda Ξάνθη έχει τη δυνατότητα να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Ακριτών ο Ντιέγκο Κιντάνα.


 «Σίγουρα, είναι πάντα χαρά να παίζεις με μεγάλες ομάδες. Αυτό σου δίνει κίνητρο. Εμείς βέβαια, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος μας, παίζουμε πάντα για τη νίκη. Το παιχνίδι του Σαββάτου όσο δύσκολο θα είναι για εμάς θα είναι και για τον Ολυμπιακό. Με την ευκαιρία θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο στο γήπεδο γιατί η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη» τόνισε αρχικά ο Αργεντινός άσος της Ξάνθης.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, υποστήριξε: «Το Σάββατο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτό πιστεύω οφείλεται στο ότι ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες που μας έδινε όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής μας, με αποτέλεσμα να πάρουμε και τον πρώτο μας βαθμό εκτός έδρας στη φετινή σεζόν. Αν ήμασταν και πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια ,θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...