ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ


Μιλάμε εκεί στη ΝΔ τα έχουν εντελώς χαμένα από την μια πανηγυρίζουν για την Νίκη Σαμαρά(στις δημοσκοπήσεις βέβαια γιατί μέχρι τις 29 πολλά μπορούν να αλλάξουν) και από την άλλη πλάθουν σενάρια ότι με Αρχηγό τον Σαμαρά Κυβέρνηση δεν βλέπουν γιατί λέει η Ντόρα έχει μεγαλύτερη απήχηση στον "μεσαίο" χώρο που δίνει τις Κυβερνήσεις στην Ελλάδα.


Τι μου λέτε βρε Πατριώτες και τότε γιατί δεν ξαναφέρνετε Αρχηγό τον Μητσοτάκη που κέρδισε τότε τον Παπανδρέου και διέλυσε όλη την παράταξη; Μιλάμε αποκαλούν αποστάτη τον Σαμαρά την ώρα που η Ντόρα είναι κόρη του Κ. Μητσοτάκη καλέ πλάκα κάνουν τώρα; Στο Συνέδριο όποιος και εάν επικρατήσει στην ψηφοφορία τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Σε περίπτωση που χάσει ο Σαμαράς τον έχουμε για νέο κόμμα γιατί να περιμένει άλλο δεν τον βλέπουμε. Άλλωστε έχει και την πείρα αλλά και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο που είχε κάποτε το ΚΕΠ. Σίγουρα το ότι ο Πάνος Καμμένος απέσυρε την υπογραφή του από την Ντόρα δείχνει το τι επικρατεί στο κόμμα. Το χάος ο "ακραίος" Καμμένος χαμένος και με την Ντόρα δεν πήγαινε. Αλλά το να χάσει η Ντόρα τον Καμμένο της μπορεί και να της βγει σε καλό αφού στον "ακραίο" χώρο ο Πάνος δεν πουλάει. Ακόμα και ο κόκκινος Πάνος έχει πιο πολλούς ακραίους υποστηρικτές. Μιλάμε τώρα το κόμμα ή επιστρέφει δεξιά ή πάει κατά διαόλου και αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι οι Νεοδημοκράτες απλά κάποιοι από αυτούς είχαν μάθει τους παχυλούς μισθούς του Ελληνικού Δημοσίου και τώρα λένε ποιον θέλουν οι Αμερικανοί για επόμενο Πρωθυπουργό εκεί έχουν μείνει ότι για όλα αποφασίζει η "μαμά" Αμερική και κάνουν υπολογισμούς που δεν τους αφήνουν να ψηφίσουν τον Αντώνη , τον "ακραίο" τον άνθρωπο που τους έριξε το '93 από την εξουσία και έχασαν την κουτάλα το μέλι και πολλά χρήματα. Μιλάμε τώρα για συσχετισμούς τρόμου ο Αντώνης με τον Δημήτρη μαζί στον αγώνα για τα εθνικά θέματα. Ο κλασσικός διπλωμάτης με τον Αντώνη που θέλει την λευτεριά στην Βόρειο Ήπειρο(και καλά κάνει). Μάλιστα του λένε ότι κουβάλησε τους Αλβανούς στην Ελλάδα και τι να κάνει δηλαδή αφού δεν τον άφησαν να πάρει την Βόρειο Ήπειρο με τα όπλα; Θα γίνει χαμός στο Συνέδριο και από τώρα που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ο Αντώνης σας λέμε ότι η Ντόρα θα επικρατήσει γιατί οι μηχανισμοί δεν θα αφήσουν την βάση της ΝΔ να μιλήσει ούτε αυτή την φορά. Γιατί στο κόμμα κάνουν κουμάντο όσοι απαρνιούνται Πατρίδα-Θρησκεία και ενίοτε και την Δημοκρατία την ίδια. Μιλάμε έτσι και βγει ο Αντώνης θα φέρουν την καταστροφή τα ΜΜΕ της διαπλοκής για αυτό ένα είναι σίγουρο Μητσοτακικοί και Σαμαρικοί στο ίδιο κόμμα δεν χωράνε άρα όσοι χάσουν καλό θα ήταν να αναζητήσουν τις τύχες τους αλλού!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...