Χαριστέας: "Δεν γινόταν να χάσουμε"


Γιορτινή ημέρα για όλους τους Έλληνες χαρακτήρισε τη σημερινή ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος σχολίασε και όλα τα αρνητικά που έχουν ακουστεί για την Εθνική.

"Είναι τεράστια επιτυχία η σημερινή. Είναι γιορτινή ημέρα για όλους τους Έλληνες σε...



...όλο τον κόσμο", δήλωσε αρχικά ο σκόρερ της Ελλάδας. "Θέλω να μείνω στα πολύ άσχημα σχόλια που ακούστηκαν όλο αυτόν τον καιρό και στα παιδιά που έδωσαν τις απαντήσεις στους επικριτές".

Χαριστέας: "Όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους και προκριθήκαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Παίξαμε με πολύ πάθος, πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ και το κρατήσαμε. Σήμερα δεν γινόταν να χάσουμε από αυτή την Ουκρανία".

Πιλάβιος: "Δεν έχω λόγια να περιγράψω το κλίμα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και στην τεχνική ηγεσία. Πέτυχαν κάτι πάρα πολύ μεγάλο. Το πίστεψαν και πανηγυρίσαμε μαζί αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία. Αυτά τα παιδιά έχουν ακούσει πάρα πολλά αλλά απέδειξαν σήμερα πως μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο.

Ο στόχος επετεύχθη. Θέλαμε να περάσουμε στο Μουντιάλ είτε αυτό γινόταν ως πρώτοι στον όμιλο, είτε ως δεύτεροι, είτε στα μπαράζ. Σημασία έχει πως πετύχαμε τον στόχο μας.

Στις 4 του μηνός είναι η κλήρωση. Θα δούμε τους αντιπάλους μας και θα τους μελετήσουμε. Το 2004 είναι μια μεγάλη κληρονομιά και η ομάδα πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Τα όνειρα είναι πάντα για μας".

"Φυσικά, ο άνθρωπος που μας οδήγησε εδώ είναι ο Ότο Ρεχάγκελ. Δεν πρέπει να τα μηδενίζουμε όλα", ενώ για το θέμα του πριμ που θα πάρουν οι διεθνείς για την πρόκριση είπε πως "Αυτά είναι οικογενειακά θέματα".

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...