Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε και ο Όσκαρ



Έναν… αγιασμό επειγόντως χρειάζεται ο Ολυμπιακός, καθώς η κακοδαιμονία έχει… εγκατασταθεί το τελευταίο διάστημα στου Ρέντη.

Το τελευταίο θύμα τραυματισμού στην ομάδα του Πειραιά είναι ο Όσκαρ Γκονζάλες, ο οποίος τραυματίστηκε στην σημερινή προπόνηση, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συγκεκριμένα υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική, κι έτσι το όνομά του προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού, που υπάρχουν επίσης αυτά των Ντιόγο, Ντάρμπισαϊρ, Τοροσίδη, Ζαϊρί, Γκαλέτι και Λεονάρντο.

Πάντως ο Ζίκο στην αυριανή αναμέτρηση με το «γηραιό» θα έχει στη διάθεσή του τον Ένζο Μαρέσκα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Νικλητσιώτης, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Μήτρογλου, Μαρέσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...