Οι πρώτες κινήσεις του Α. Σαμαρά


Συμβολικές κινήσεις. με στόχο να καταλαγιάσουν τα προεκλογικά πάθη, αναμένεται να κάνει τις επόμενες μέρες ο νέος αρχηγός της ΝΔ. Πριν από λίγο πραγματοποίησε την πρώτη του συνάντηση με τον προκάτοχό του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μίλησε για "μεγάλη...

επιτυχία", χαρακτήρισε τη συμμετοχή "πρωτοφανή" και ,απευθυνόμενος στο διάδοχό του, τον διαβεβαίωσε ότι "όλοι μας θα είμαστε δίπλα σου όπου χρειαστεί". Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί με την Ντόρα Μπακογιάννη και με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, μόλις βγει από το νοσοκομείο, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι επιδιώκει τη μετεκλογική ηρεμία και την ενωτική πορεία.

Ο κ. Σαμαράς θα αρχίσει το έργο του στη Ρηγίλλης με την αναδιοργάνωση του κόμματος.Στην προσπάθεια αυτη βασικό ρόλο θα αναθέσει στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, αλλά και σε προβεβλημένα στελέχη που στήριξαν την υποψηφιότητά του, όπως οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος, Μιχαλολιάκος, Μαρκόπουλος, Χαρακόπουλος, Γκιουλέκας.Παράλληλα, σκοπεύει να αξιοποιήσει και στελέχη της πλευράς Μπακογιάννη, σε μια προσπάθεια να κάνει πράξη την επινίκια δήλωσή του "όλοι μαζί".

Παράλληλα με την αναδιοργάνωση του κόμματος, ο κ. Σαμαράς θα αρχίσει την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία προμηνύεται σκληρή και σε όλα τα επίπεδα.


ENET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...