ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Επειδή έχει ξεσπάσει πόλεμος πάλι στο διαδίκτυο ανάμεσα στο blog fimotro και στο blog troktiko σχετικά με τις πωλήσεις των Κυριακάτικων εφημερίδων θα θέλαμε να τονίσουμε την ξαφνική μετάλλαξη του blog fimotro υπέρ Χατζηνικολάου και κατά δεύτερο να τονίσουμε ότι εάν δεν δουλέψουν στο VETO πρωτιά δεν βλέπουν με τίποτα.



Εμείς επειδή συναισθηματικά είμαστε κολλημένοι με τον Μάκη ήμασταν ιδιαίτερα επιεικείς με τις ατέλειες και τους συνεργάτες της εφημερίδας αλλά εάν είχατε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να επιλέξετε ανάμεσα σε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και VETO το πρώτο νικάει κατά κράτος και δεν λέμε σε πωλήσεις μόνο. Όσο για την εφημερίδα του κ. Χατζηνικολάου από την πρώτη μέρα που βγήκε και μέχρι σήμερα ψάχνει κοινό στους Νεοδημοκράτες όμως και μόνο το γεγονός ότι στηρίζει Ντόρα είναι δύσκολο να έχει αναγνώστες πραγματικά δεξιούς ακόμα και αυτοί αγοράζουν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μιλάμε για μεγάλους μαζόχες αφού ο Ελεύθερος Τύπος ακόμα δεν έχει βγει για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει και αυτός. Τα blogs των δημοσιογράφων θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι αποκαλυπτικά και κυρίως να τηρούν τον κώδικα δεοντολογίας μακρυά από τις οικονομικές εξαρτήσεις των κλασσικών ΜΜΕ. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας  αυτόν με όλους εσάς που ψάχνετε πραγματική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.
Τελικά η νέα εφημερίδα του Μάκη στον μόνο που θα κάνει ζημιά είναι στον Χατζηνικολάου που έτσι και δεν έχει καλές προσφορές θα καταλήξει στα 50000 φύλλα να το θυμάστε ότι το γράψαμε.
Ο Ελεύθερος Τύπος για πλάκα θα πουλάει 90000 φύλλα τις Κυριακές .
Χρειάζεται και άλλη εφημερίδα η ΝΔ ιδίως τώρα που η Ντόρα θα ελέγχει την REAL NEWS του Νίκου Χατζηνικολάου λέμε να την ανοίξουμε εμείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...