ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θέμα τιμής χαρακτήρισαν τη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού οι Αντώνης Νικοπολίδης και Τζιμπρίλ Σισέ. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» και ο Γάλλος φορ του Ολυμπιακού μίλησαν στην ιστοσελίδα της FIFA, με τον πρώτο να ξεκαθαρίζει ότι δεν κρίνεται το πρωτάθλημα στο Φάληρο και τον δεύτερο να αναλύει τη σχεση του με τα ντέρμπι.
Ο Αντωνης Νικοπολίδης σημείωσε: «Είναι ένα ξεχωριστό ματς. Είναι ζήτημα περηφάνιας και πρεστίζ. Δείχνει ποιος είναι το αφεντικό. Όμως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνό το ντέρμπι. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν χάσει βαθμούς απέναντι σε ομάδες που θέλουν να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη».


Από την πλευρά του ο... πρωτάρης σε ελληνικά ντέρμπι, Τζιμπρίλ Σισέ, δήλωσε: «Είναι κάτι παραπάνω από απλά... ποδόσφαιρο εδώ στην Αθήνα. Είναι τρόπος ζωής. Όταν βγαίνεις έξω, το μόνο για το οποίο μιλά ο κόσμος είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θα επαναλάβω τα λόγια που χρησιμοποιούν, αλλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν συμπαθιούνται. Αυτό που όμως μου αρέσει πολύ είναι πως δεν υπάρχει βία και όλη αυτή η κατάσταση είναι διασκεδαστική. Είναι θέμα πάθους και περηφάνιας. Οι οπαδοί θέλουν η ομάδα τους να είναι η βασίλισσα και οι ίδιοι οι βασιλιάδες της Αθήνας. Είναι όμορφο και εμένα με συναρπάζει. Φυσικά έχω μεγάλο κίνητρο. Γενικά έχω ρέντα στα ντέρμπι. Έχω σκοράρει σε ντέρμπι με την Οσέρ, με τη Μαρσέιγ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τη Σάντερλαντ εναντίον της Νιούκαστλ, ακόμη και με τη Λίβερπουλ απέναντι στην Έβερτον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...