"Υποψήφιο ανερχόμενο αστέρι"


Τα κολακευτικά δημοσιεύματα για την ποδοσφαιρική αξία του Σωτήρη Νίνη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ιστοσελίδας



..."footballtalentspotter" να αναφερθεί στον 19χρονο παίκτη του Παναθηναϊκού... χαρακτηρίζοντας τον ως "υποψήφιο για ανερχόμενο αστέρι στο Μουντιάλ", ενώ κάνει λόγο και για το ενδιαφέρον των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτηση του.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα:

"Να είστε σίγουροι ότι θα ακούσετε πολλά για τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού Σωτήρη Νίνη τους ερχόμενους μήνες.

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός είναι υποψήφιος για ανερχόμενο αστέρι στο Μουντιάλ του επόμενου καλοκαιριού, σε περίπτωση που η Ελλάδα αποκλείσει την Ουκρανία στον αγώνα πλέι-οφ της Τετάρτης, και είναι σίγουρα στόχος για τα μεγάλα κανόνια της Premier League.

Μάλιστα, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη συνδέσει το όνομά τους με κίνηση για τον 19χρονο τις τελευταίες εβδομάδες, όπως και οι Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πίεση του να παίξει για ομάδα που ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης δεν υφίσταται για τον Νίνη, έχει ήδη γίνει ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας, ο νεότερος παίκτης που έχει κερδίσει το βραβείο για τον κορυφαίο έλληνα νέο παίκτη της χρονιάς και ο νεότερος που έχει φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Παναθηναϊκό.

Σωτήρης Νίνης
Ετών: 19
Θέση: Επιθετικός μέσος
Εθνικότητα: Έλληνας
Σύλλογος: Παναθηναϊκός
Αγώνες: 37
Γκολ: 3

Δεν θα αποτελέσει την παραμικρή έκπληξη αν Αρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίσουν να κάνουν σκάουτινγκ για τον 19χρονο έλληνα μέσο Σωτήρη Νίνη τη φετινή σεζόν."

http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...