Μαζί τα ντέρμπι των «αιωνίων»


Μια επανάληψη της περσινής σεζόν όταν τα ντέρμπι των «αιωνίων» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ συνέπεσαν, θα έχουμε και τώρα στις 29 Νοεμβρίου! Σήμερα ο ΕΣΑΚΕ, μην έχοντας άλλη επιλογή λόγω της απεργίας των παικτών, προχώρησε στη μετάθεση της 4η...



...αγωνιστικής της Α1 του μπάσκετ, με αποτέλεσμα οι αγώνες της 5ης αγωνιστικής (δηλαδή και το ντέρμπι στο ΣΕΦ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού), να πάνε για τις 28 και 29 Νοεμβρίου. Για εκείνη την Κυριακή έχει προγραμματιστεί και το ματς Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη για τη Σούπερ Λίγκα!

Το σκηνικό άλλαξε όταν ο ΕΣΑΚΕ μετέθεσε για τις 21 και 22 Νοεμβρίου την 4η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας λόγω της απεργίας των παικτών, με αποτέλεσμα να πάει μία εβδομάδα πίσω και η 5η αγωνιστική. Αρα εάν δεν αλλάξει κάτι, θα υπάρχει συνύπαρξη εντός ολίγων μέτρων στο Φάληρο, των δύο μεγαλύτερων μαχών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στις 29 Νοεμβρίου, καθώς τότε είναι προγραμματισμένο και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι!
Αναμένεται με ενδιαφέρον η άποψη της αστυνομίας , ενώ από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα αθλητική ηγεσία, είναι άγνωστο ποιος μπορεί να πάρει την ευθύνη και να μεταθέσει κάποιον από τους δύο αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ με την οποία μετατίθεται η αγωνιστική αναφέρει:

«Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων του ΠΣΑΚ για την 4η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος, η ανωτέρω αγωνιστική ημέρα μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 21-22 Νοεμβρίου 2009.

http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...