Αλ Τσαντίρι με τον Λάκη Λαζόπουλο





Με πολύ κέφι και περίσσια διάθεση ο αγαπημένος σε όλους Λάκης Λαζόπουλος άνοιξε για μία ακόμη Τρίτη... το Τσαντίρι του.


Ο Λάκης καλοδέχτηκε το κοινό του, εμφανώς ευδιάθετος, και κάπου εδώ όλα ξεκινούν...

Εκτενή αναφορά έκανε στο θέμα της νέας γρίπης, το οποίο απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο το κόσμο. Με το καυστικό του χιούμορ προσέγγισε το διαφαινόμενο πρόβλημα, δίνοντας τη δική του ερμηνεία.



Ο Λάκης, όπως πάντα, αναφέρθηκε στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, σχολιάζοντας το ασφυκτικό μαρκάρισμα του κ. Αλμούνια, αλλά και το πολυσυζητημένο έλλειμμα της χώρας.



Στο στόχαστρο του Λάκη μπήκε και η ΕΡΤ, λόγω των αποκαλύψεων των τελευταίων ημερών για τις αυθαιρεσίες και τα σκάνδαλα, με τα οποία συνδέεται.



Όμορφες στιγμές αναβίωσαν από την εποχή των 10 Μικρών Μήτσων, όταν ανέβηκε στη σκηνή ο ταλαντούχος ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Οι δύο «κομμώτριες» σατίρισαν τους πάντες και τα πάντα, προς τέρψιν των τηλεθεατών και των παρευρισκομένων.



Τέλος, ο Λάκης μίλησε για την 36η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Στη συνέχεια ανάγνωσε την ανοιχτή επιστολή- απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη στις απειλές που εκτόξευσε εναντίον του η οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς". Κλείνοντας, ανέβηκαν στη σκηνή ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ερμηνεύοντας τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, υπό τους ήχους της ομώνυμης Λαϊκής ορχήστρας του μεγάλου καλλιτέχνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...