Κοιμάται με τη νεκρή σύζυγό του




Επί πέντε χρόνια κρατούσε στο σπίτι του τη νεκρή γυναίκα του και κοιμόταν αγκαλιά μαζί της, αφού δεν ήθελε να πιστέψει ότι «έφυγε».

Ο λόγος για έναν άνδρα από το Βιετνάμ, ο οποίος ξέθαψε τη νεκρή σύζυγό του λίγο μετά το θάνατό της. Ο 55χρονος, που ζει σε μία μικρή κωμόπολη, άνοιξε τον τάφο το 2004, κάλυψε το λείψανο με πηλό, το έντυσε και το τοποθέτησε στο κρεβάτι του, σύμφωνα με την εφημερίδα Vietnamnet.vn.

Όπως δήλωσε ο Βιετναμέζος, όταν έχασε τη γυναίκα του το 2003, κοιμόταν κάθε βράδυ πάνω στον τάφο της, αλλά 20 μήνες αργότερα, καταπονημένος από τις βροχές, τον άνεμο και το ψύχος, αποφάσισε να σκάψει ένα τούνελ στον τάφο ώστε «να κοιμάται μαζί της».

Τα παιδιά του όμως ανακάλυψαν κάποια στιγμή τί συμβαίνει και τον εμπόδισαν να πηγαίνει στον τάφο. Έτσι μια νύχτα εκείνος ξέθαψε το λείψανο της γυναίκας του και το μετέφερε στο σπίτι. Η Vietnamnet.vn δημοσίευσε μάλιστα μία φωτογραφία του 55χρονου με ό,τι έχει απομείνει από την αγαπημένη του σύζυγο, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...