ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟ"ΦΩΝΙΑΔΕΣ" ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην Κάτζα από την μια πλευρά οι Γερμανοί τα δίνουν όλα για το 15-44 και από την άλλη πλευρά το ράδιο ΘΕΜΑ δίνει όλο το βάρος του στην ενημέρωση. Χωρίς να καταφέρνει μέχρι στιγμής να κάνει εντυπωσιακά βήματα δείχνει τάσεις ανόδου.


Βέβαια με Αρναούτογλου, Πάτρα, Περρή, και Θέμο ειδήσεις βγαίνουν αλλά στο χαλαρό και στον χαβαλέ και έτσι τώρα έχουμε αναγκαζόμαστε  να κάνουμε κάποιες  παρατηρήσεις σε κάποιους από αυτούς που δείχνουν απίστευτη αμετροέπεια απέναντι σε ανθρώπους που δεν τους ενόχλησαν ποτέ. Γιατί άραγε ο Β. Περρής να λέει ότι τους σχίσαμε τους περάσαμε 100.000 φύλλα; Σε ποιους απευθύνεται και γιατί νιώθει ότι πρέπει από ραδιοφώνου να επιτίθεται σε δημοσιογράφους "αντίπαλης" εφημερίδας που ούτε καν έχουν αναφερθεί ποτέ στον ίδιο ή ακόμα και στον Θέμο; Εκτός και εάν τα λέει στον ίδιο τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που ελάχιστα καταλαβαίνει για αυτά τα θέματα. Άφησε βρε Βαγγέλη τον Μάκη να πιστεύει ότι είναι ΠΡΩΤΟΣ τι του χαλάς το όνειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...