ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toυ Σταύρου Μαρίνη
Πλησιάζουν οι μέρες που και πάλι θα αποκατασταθεί πλήρως η επικοινωνία μας , μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είμαστε πάλι κοντά σας όπως πριν και από 1η Δεκεμβρίου αρχίζουν τα 24ωρα γλέντια. Σίγουρα όλοι θα έχετε καταλάβει ότι δεν ήταν χωρίς κόστος η απουσία μας. Το 2-2 του Ολυμπιακού μόνο χθες ήταν καταστροφικό που δεν το είχαμε live!!!


Αφήσαμε το ματσάκι στο 0-1 και μετά χαθήκαμε χωρίς να μπορούμε να κάνουμε το ανάλογο κάζο στους γαύρους. Μιλάμε τώρα για την απόλυτη ξεφτύλα από το 85΄ λεπτό μέχρι το 90' λεπτό το 0-2 έγινε 2-2 και ο Ζίκο τρελάθηκε. το ίδιο και οι γαύροι έπαθαν εμφράγματα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Σας γράφω μόνο για να σας πω τις τρελές πλάκες που θα πάθουν κάποιοι από τον Δεκέμβριο και μετά μιλάμε θα χάσουν τον ύπνο τους από ότι έχει να συμβεί τρελές πλάκες λέμε τώρα. Αύριο θα σας έχουμε και ένα αποκλειστικό για την κόντρα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-VETO οι διαφορές μικραίνουν και οι αποστάσεις μειώνονται τα ρεπορτάζ πλέον γίνονται από ανθρώπους ασύδωτους και η κόντρα θα έχει θύματα χωρίς να σας πούμε περισσότερα βλέπουμε θέματα να φεύγουν από την μια πλευρά προς την άλλη και μάλιστα χωρίς κανείς να είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος το έκλεψε και από που η τέλεια κόντρα και η μεγάλη σύγκρουση ρεπόρτερ του Θέματος πνέει τα μένεα κατά του   Ζαγοριανίτη μιλάμε για την απόλυτη κόντρα!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...